In de maanden februari t/m mei vind je onze statiegeldboxen bij de verschillende supermarkten in de gemeente Venlo. Onze eerste statiegeldbox stond in november 2016 bij de Jumbo supermarkt in Belfeld. Dit leverde het fantastische bedrag van € 261,70 op voor de stichting Roparun.

Onze statiegeldboxen voor de aankomende periode vind je bij:

  • Coop Steyl, Pater Petersstraat: februari en maart 2017;
  • Jumbo Supermarkt, Vinckenhofstraat Venlo: februari 2017;
  • Plus Benders Blerick, Vossenerlaan: 11 februari t/m 9 april 2017;
  • AH Tegelen, Raadhuislaan 48: maart en april 2017.

Alle bijdragen klein en groot dragen bij aan de vele doelen die de stichting Roparun financieel ondersteunt. Denk hierbij aan workshops Look good, Feel Better, hoofdhuidkoeling en bijdragen voor de (her)inrichting van Toon Hermans Huizen en Hospices. De stichting Ambulance Wens Nederland ontvangt in 2017 een bijdrage van € 97.000 voor een zevende ambulance voor het vervullen van laatste wensen.

De hierboven genoemde doelen zijn slechts een kleine greep uit alle doelen die de stichting Roparun in 2017 ondersteunt en in voorgaande jaren ondersteunde.  Kijk ook eens op de website van de Roparun voor meer informatie over de doelen die leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven…