Op zondag 11 maart organiseren wij een Outdoor & Indoor Challenge bij Fit Point Health & Sportsclub in Tegelen. Dit is één van de vele evenementen die wij als Roparun team organiseren om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Een evenement met een uitgebreid aanbod aan activiteiten.

Indoor
Om 10.00 uur start de Indoor Cycling Challenge. Indoor Cycling is een uitdagende en effectieve beleving op het gebied van wattage training. Er zijn zeven startseries van ongeveer 50 minuten met om 16.00 uur de laatste startserie. Inschrijven per uur is mogelijk, evenals inschrijven met een team.

Outdoor
Naast de Indoor Cycling Challenge staat een wandeltocht van ongeveer tien kilometer op het programma. Tijdens deze tocht word je geleid langs de mooiste plekjes in Tegelen en omgeving. Marathon des Sables
Leon Geeraets opent het evenement om 10.00 uur. Als voorbereiding op de MDS zal Leon vanaf 10.00 uur met volledige bepakking, gedurende drie aaneengesloten uren, hardlopen op de loopband te midden van alle fietsers. Leon draagt de Roparun een warm hart toe. n 2015 nam hij deel aan de Roparun.

De Venlonaar staat in april aan de start van de zwaarste marathon ter wereld. Het parcours dat 250 kilometer lang is, ligt volledig in de Sahara en is van een andere orde dan de marathons en ultralopen die hij eerder liep. Los van de extreme omstandigheden (overdag zo’n veertig graden, ‘s nachts kans op vorst) moeten de deelnemers zelfvoorzienend zijn. Alle benodigdheden om te eten, drinken en slapen sjouwen zij gedurende de tocht mee.

Inschrijven
Inschrijven voor de individuele onderdelen is nog mogelijk via inschrijven@samenvoorpalliatief.nl of rechtstreeks bij Fit Point, telefoonnummer (077)373 73 33. Kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon. Iedere deelnemer ontvangt een goed gevulde goodie-bag. Je hoeft geen lid te zijn van de sportschool.