Op 4 augustus jl. mochten wij een fantastische check van € 1.186 in ontvangst nemen. De check werd uitgereikt door medewerkers van Jan Linders in Tegelen. Een eerste uitbetaling uit het Jan Linders fonds van de opbrengsten van de Koningsmarkt, Indoor cycling challenge, wandeltocht en extra actieweek in week 18.

Daarnaast mochten wij, namens Jan Linders Tegelen, een goed gevuld boodschappenpakket bezorgen bij een familie die in week 32 in één van de Roparun bungalows verbleef.

Jan Linders Fonds
Roparun team Samen Voor Palliatief werd begin 2018 gekozen als ‘goed doel 2018’ van het Jan Linders filiaal in Tegelen. Jaarlijks kiezen de medewerkers van een Jan Linders filiaal een goed doel voor het Jan Linders Fonds. De doelstelling van het Jan Linders Fonds is het ondersteunen van lokale initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving direct of indirect verbeteren.

In samenwerking met de medewerkers van Jan Linders in Tegelen organiseert het Roparun team activiteiten en worden inspanningen geleverd om geld in te zamelen. Denk hierbij aan sportieve evenementen zoals een wandeltocht, een tombola, maar ook activiteiten die de supermarkt organiseert. Daarnaast vinden er collectieve inzamelacties plaats in de weken 18 en 43, geïnitieerd door het servicekantoor van Jan Linders supermarkten.

Volg onze facebookpagina voor meer informatie over onze activiteiten.