Een bijzonder jaar, waarin ook Roparun editie 2020 wegens het Covid-19 virus geen doorgang kon vinden. Geplande evenementen gingen niet door en met pijn in ons hart, maar vol begrip, ging het pinksterweekend voorbij als een ‘normaal’ weekend. Via onze social media gaven wij een terugblik van de afgelopen drie Roparun edities in beeld met ons Roparun team Samen Voor Palliatief.

ROPARUN | THROWBACK en dan na 48 uur… en meer dan 560 km hardlopen, fietsen, basiskamp opbouwen, basiskamp afbreken, masseren, koken, navigeren, lachen, huilen, niet slapen, vermoeidheid maar vooral heel veel samenhorigheid en teamspirit…is daar eindelijk de finishlijn! Helaas geen finish in 2020 door de COVID-19-pandemie, maar Roparun team Samen Voor Palliatief gaat op volle kracht door naar Roparun editie 2021 met weer mooie evenementen en acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker en hun naasten!!

ROPARUN | THROWBACK De zaterdag van het pinksterweekend staat elk jaar rood omcirkelt in onze agenda’s… de start van ‘s werelds langste estafetteloop, de Roparun. Een heel jaar is naar dit moment uitgekeken, zijn evenementen en acties georganiseerd en is zoveel mogelijk geld ingezameld. Wij kijken terug op drie geweldige-, bijzondere- en onvergetelijke Roparun edities die wij zijn gestart vanuit 2017 Hamburg 2018 Hamburg 2019 Parijs en kunnen niet wachten op onze 4e start in 2021 vanuit de nieuwe startlocatie in Bremen!

ROPARUN | THROWBACK Vandaag zouden wij beginnen aan ons 4e ‘Avontuur voor het leven’ vanuit de nieuwe startlocatie in Bremen. Helaas zullen wij door de COVID-19-pandemie tot 2021 op dit avontuur moeten wachten. De afgelopen 3 jaar startte wij vanuit drie verschillende locaties in Venlo. 2017 vertrek vanuit het Toon Hermans Huis Venlo, 2018 vertrek vanuit Stadhuis Venlo, 2019 vertrek vanuit VieCuri medisch centrum Venlo.

ROPARUN | THROWBACK 1e Pinksterdag en al 24 uur onderweg. Een avontuur vol hilarische, emotionele en bijzondere momenten en ontmoetingen. Van groots opgezette doorkomsten tot kleine intieme momenten aan de kant van de weg ergens in the middle of nowhere. Uit ontelbare foto’s volgt een samenvatting van drie jaar Roparun met ons Roparun team Samen Voor Palliatief.

Ons team heeft ondanks alle gebeurtenissen in deze afgelopen periode, niet stil gezeten. Trainingen gingen door waar dit kon, ieder op zijn eigen manier en binnen de gegeven mogelijkheden. Nu de regels opnieuw versoepeld zijn, heeft ook onze evenementengroep weer vergaderd en een mooi programma voor de aankomende editie samengesteld. Een programma geheel afgestemd op de huidige mogelijkheden. Binnenkort meer hierover, want uiteraard laten wij niet los…  De palliatieve zorg voor mensen met kanker staat tenslotte ook niet stil en gaat in onverminderde vorm door.

Roparun team Samen Voor Palliatief gaat met ‘volle kracht vooruit’ naar Roparun editie 2021 vanuit Bremen!!