Ronny Steijvers

Ronny Steijvers

Chauffeur

Mijn naam is Ronny Steijvers. Ik woon in Tegelen en ben van beroep vrachtwagenchauffeur. Ik ben in contact gekomen met de Roparun door mijn partner Nancy (fietser in team SVP).

Mede door haar enthousiaste inzet en de inzet van de rest van het team ben ik geïnspireerd geraakt om mee te doen. Als chauffeur van Team SVP wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen om van Roparun 2018 een succes te maken!

Rene van Eersel

Rene van Eersel

Chauffeur

Mijn naam is Rene van Eersel, 41 jaar oud en woonachtig in Blerick. Ik ben getrouwd met Ank en samen hebben we 2 jongens Nick (8 jaar) en Raf (4 jaar). Sinds 1.5 jaar heb ik mijn eigen expeditiebedrijf Rebex Logistics.
Mijn eerste echte ervaring met deze verschrikkelijke ziekte was in 2008 toen mijn vader gediagnosticeerd werd met non-Hodgkin / bloedkanker. Anderhalve maand na de diagnose is hij overleden in de leeftijd van 56 jaar.

Mijn motivatie is om mensen te helpen die in hun laatste fase zitten en om het leven voor die mensen draaglijker te maken. Op welke manier dan ook.
In 2015 heb ik de Roparun meegedaan als loper. Deze keer zet ik mij in als voorzitter en chauffeur voor deze prachtige stichting.

Eén keer de Roparun gedaan en je wilt niets anders meer.

Jack Lamers

Jack Lamers

Chauffeur

Hallo,

Ik ben Jack Lamers, geboren in Tegelen in 1964 en sinds 1998 getrouwd met Manuela Lamers-Wetjens. Sinds 1995 wonen we in Hout-Blerick waar onze twee dochters Yannick en Djenna zijn geboren.

Sinds jaren zijn Manuela en ik lid van een Lopersgroep, waarvan het merendeel lid is van Roparun team Samen voor Palliatief.

Toen men nog vrijwilligers zocht was ik meteen bereid mee te doen met deze toppers want ook ik heb de gevolgen van kanker van dichtbij meegemaakt en ben mijn ouders en zus aan deze ziekte verloren.

Samen doen we dit voor het goede doel, omdat we het willen, maar vooral omdat we het kunnen!

John Janssen

John Janssen

Chauffeur

Mijn naam is John Janssen, 33 jaar en woonachtig in Tegelen met mijn vrouw en twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord als brandweerman in het beroepskorps van de gemeente Venlo. Mijn hobby’s zijn vastelaovend vieren en het organiseren hiervan in Tegelen, Formule 1 kijken (al vóór Max Verstappen meedeed....). Verder komen we met vrienden zes keer per jaar bij elkaar in een kookclub. Af en toe een voetbalwedstrijd bezoeken en als er nog tijd over is kun je me nog aan de waterkant vinden om een hengel uit te gooien.

Door de deelname van Edith, fietser in het team, is mijn interesse gewekt om iets te betekenen in het team. Zij heeft mijn naam doorgegeven en vrij snel daarna kreeg ik al telefoon of ik nog steeds interesse had.

Omdat bij mijn vader begin 2017 slokdarmkanker is vastgesteld en we al vrij snel het bericht kregen dat ze hem helaas niet meer konden behandelen ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met een vorm van palliatieve zorg. Op 20 juli 2017 is heeft mijn vader de strijd helaas moeten staken.

Door in 2018 mee te doen hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan mooie momenten die dierbaren nog met elkaar kunnen beleven.