Patty Geijbels

Patty Geijbels

Catering

Dit jaar ga ik, Patty Geijbels, partner van Luc Cremers, me ook inzetten voor het Roparun team Samen Voor Palliatief.
Zoals Luc ook zegt, het is een soort van virus, en hij heeft me dan ook “aangestoken” om mee te doen. Zelfs onze jongens van 13 en 15 zouden ook graag mee willen gaan…. Waarom? Ook wij zien van dichtbij mensen vechten tegen de ziekte. Wat is er dan mooier, dan je in te zetten voor het goede doel, want soms sta je machteloos aan de zijlijn.

Romy Stürbl

Romy Stürbl

Verzorger

Ik ben Romy Stürbl, 36 jaar en woon samen met mijn partner en twee jongens van 4 en 6 jaar in Belfeld. Ik ben werkzaam in het wondexpertisecentrum van het VieCuri als wondconsulente.

Op 7 jarige leeftijd ben ik zelf geconfronteerd met een hersentumor waar ik gelukkig van genezen ben. Voor mijn ouders toen een zeer heftige tijd.
Helaas heb ik 5 jaar geleden afscheid moeten nemen van mijn vader die na een ziektebed van 40 dagen veel te vroeg op 57 jarige leeftijd is overleden aan longkanker. Pas nu weet ik hoe belangrijk het is om de laatste weken samen met je dierbaren waardevol in te vullen, zodat je ondanks het enorme gemis terug mag kijken naar een bijzonder afscheid.

De Roparun maakt het voor mij mogelijk om voor alle andere mensen die kampen met deze verschrikkelijke ziekte, geld in te zamelen om voor hun dagen toe te voegen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Een groot avontuur samen met dit geweldig team ga ik ook dit jaar weer graag tegemoet.

Jessie Pelzer

Jessie Pelzer

Fysiotherapeut

Hallo, mijn naam is Jessie, 37 jaar en ik woon in Tienray, samen met mijn man Maurice en onze kinderen Danée (11) en Mika (9).

Soms komen er hele bijzondere dingen op mijn pad, zoals de kans om mee te doen aan de Roparun met dit team! Vorig jaar ben ik voor het eerst mee geweest en stevig besmet geraakt met het ‘RoparunVirus’. Ik was er al voor gewaarschuwd, en inderdaad, het is een zeer hardnekkig virus! Het wordt vast weer een weekend met weinig (geen) slaap, hard werken maar vooral veel liefde omdat we het SAMEN doen!

Net als vorig jaar ga ik met dit fijne team mee als fysiotherapeute. Ik zal mijn uiterste best doen om de spieren bij de rest van het team zo los mogelijk te houden, blessures te voorkomen door meters tape te plakken en deze toppers fysiek (en mentaal) te ondersteunen waar ik kan!

Ik voel me dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om me in te zetten voor mensen die leven met de wetenschap dat ze niet meer beter kunnen worden. Mensen die ondanks, of misschien juist dóór hun situatie de zin hebben om te LEVEN!!
Daarom steun ik met liefde de doelen die mede door de Roparun in staat worden gesteld om de kwaliteit van (het) leven te verhogen voor mensen met kanker.

Beroepsmatig, maar helaas ook regelmatig in mijn privé-leven ben ik in contact gekomen met mensen die ongeneselijk ziek zijn of is mij hun bijzondere verhaal verteld! De kracht, positiviteit en vastberadenheid van deze mooie mensen zijn voor mij een enorme inspiratie!!

Frits Houben

Frits Houben

Ondersteuning

Ik ben Frits Houben, 65 jaar oud en geboren in Venlo. Ik ben al meer dan veertig jaar getrouwd met Willy en wij wonen in Tegelen. We hebben twee dochters en zijn inmiddels opa en oma van drie kleinkinderen.

2018 wordt mijn tweede Roparun.
Een van mijn hobby’s is hardlopen. Vorig jaar ben ik vanuit onze lopersgroep gevraagd om mee te doen met de Roparun. Ik heb meteen ja gezegd. Een bijzonder en mooi doel! Ik heb de gevolgen van deze ziekte van dichtbij meegemaakt en nog steeds...
Ik zal ook dit jaar weer mijn steentje bijdragen en mij samen met Roparun Team Samen Voor Palliatief inzetten om geld in te zamelen. Dit zodat we het leven van mensen met kanker wat draaglijker kunnen maken in hun laatste levensfase.

Frits.

Maartje Roeven

Maartje Roeven

Sportmasseur

Mijn naam is Maartje Roeven, ik ben 34 jaar oud en woon samen met mijn vriend Will en mijn 2 dochters Alyssa (11) en Sidney (9) in Tienray.

Sinds anderhalf jaar heb ik een eigen massagesalon aan huis, waar ik verschillende ontspanningsmassages aanbied. Iedere massage voelt als een cadeautje die je weggeeft en hoe leuk is het dan als je die cadeautjes mag weggeven aan een geweldige groep mensen die zich zo inzetten voor een fantastisch doel.
Ik hoop dat ik zo dit jaar mijn bijdrage kan leveren.

Lon Engelen

Lon Engelen

Catering

Ik ben Lon Engelen, 49 jaar en woon met mijn partner en drie zoons in Belfeld.

Toen ik dit jaar gevraagd werd om mee te toen met Roparun team SVP, had ik geen bedenktijd nodig en heb meteen ja gezegd.
Iedereen heeft in zijn omgeving wel eens te maken gehad met kanker, het is iets waar je niets aan kunt doen, het overkomt je.

Door mee te doen met de Roparun dragen we allemaal een steentje bij om het leed verzachten, op welke manier dan ook.
Ik ga me inzetten samen met team SVP om aan dit avontuur te beginnen en het tot een goed eind te brengen, ze noemen het ook wel ‘een avontuur voor het leven’.