Op 1 januari doken ongeveer 80 bestormers de Maashaven in tijdens NieuwjaarsStorm. De traditionele Nieuwjaarsduik van DSV VenloStormt werd dit jaar in samenwerking met Stichting Samen voor Palliatief (SVP)  georganiseerd. Er is ruim € 400 ingezameld voor het goede doel. Het bedrag wordt gedoneerd aan de stichting Roparun voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Onder het toeziend oog van ongeveer 400 toeschouwers doken de bestormers het koude water van de Maas in om het nieuwe jaar in te luiden. De gevoelstemperatuur lag rond de -5 graden en de watertempratuur rond de 4,5 graden. Het was hiermee kouder dan de vorige edities van NieuwjaarsStorm. Voorafgaand aan de duik vond onder leiding van Jos Storm de parcoursverkenning (11,4 km) van DSV VenloStormt plaats.

Roparun team SVP bedankt alle stoere bestormers die de kou trotseerden tijdens deze nieuwjaarsduik. Ook bedankt aan alle toeschouwers die tot steun waren voor de deelnemers aan dit frisse avontuur voor het leven.

Een bijzonder woord van dank voor:

 • DV-Thetis en de Duukers en EHBO vrijwilligers
 • Wim Naarding
 • Coop Steyl
 • Maassblvd Shopping Venlo
 • Scarabee Trailrunshop.com
 • Run2day Venlo
 • DSV Venlo
 • Volop Vitaal
 • DJ Mike Diddens drive in show
 • Maas International
 • Unox
  en niet te vergeten Venlostormt!!!

Mede dankzij jullie werd dit een onvergetelijke nieuwjaarsdag!!