Ronny Steijvers

Ronny Steijvers

Chauffeur

Mijn naam is Ronny Steijvers. Ik woon in Tegelen en ben van beroep vrachtwagenchauffeur. Ik ben in contact gekomen met de Roparun door mijn partner Nancy (fietser in team SVP).

Mede door haar enthousiaste inzet en de inzet van de rest van het team ben ik geïnspireerd geraakt om mee te doen. Als chauffeur van Team SVP wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen om van Roparun 2018 een succes te maken!

Rob van Deurssen

Rob van Deurssen

Navigator

Ik ben Rob van Deurssen, 35 jaar . Ik kom uit Deurne, maar woon al een aantal jaren in Blerick.
Ik ben getrouwd met Nicole, samen hebben we 2 kinderen, een dochter Ize en een zoon Senn.

Vorig jaar heb ik de Roparun met team SVP als zeer mooi ervaren, heb er vrienden bij gekregen. Het is een heftige ervaring met veel gelach maar ook met een traan. Dit jaar mag ik voor de tweede keer meedoen met dit geweldige team. Als alles volgens planning gaat kan ik gewoon mee ondanks een hoog zwangere vrouw.

Vorig jaar zijn we hard getroffen door deze slopende ziekte. Mijn vader heeft zijn strijd vorig jaar verloren en mijn moeder is herstellende van de chemo’s. Hierdoor is mijn motivatie alleen maar toegenomen om iets extra’s te doen voor diegene die het zo hard nodig hebben.

Jacques Geers

Jacques Geers

Navigator

Ik ben Jacques Geers, (geboren in een goed wijnjaar, 1964), getrouwd met Geraldine en heb één leuke dochter van 15 jaar genaamd Bregje. Ik ben geboren en opgegroeid in Rosmalen en sinds 1997 woonachtig in Hout-Blerick.

Heb vroeger altijd gehockeyd en ben sinds 3 jaar met het loopvirus besmet door mijn maat Marc Ploegmakers (die als loper meegaat) en is het trailen op zondag een echte hobby van me geworden. Andere hobby’s zijn skiën en het bourgondisch leven. Ik hou van een hapje en drink graag een glaasje wijn of whisky met een stukje kaas of een lekkere bitterbal.

Dit wordt de 2e keer dat ik met Team SVP aan de Roparun meedoe, vorig jaar als cateraar, dit keer als navigator.

In mijn naaste omgeving zijn er helaas diverse mensen die aan de nare ziekte kanker zijn overleden. Ikzelf ben alweer 3,5 jaar geleden geopereerd aan prostaatkanker en tot op heden gelukkig kankervrij. Ieder jaar als ik mijn bloed moet laten testen op PSA dan is het weer steeds een spannend moment.

Ik ben blij dat ik dit jaar weer een bijdrage mag leveren via team SVP aan het mooie doel van Roparun, om het leed van mensen met kanker te kunnen verzachten. Om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg om “Leven toe te voegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Daar doe ik het voor, U hopelijk ook met uw financiële bijdrage.