Ronny Steijvers

Ronny Steijvers

Chauffeur

Mijn naam is Ronny Steijvers. Ik woon in Tegelen en ben van beroep vrachtwagenchauffeur. Ik ben in contact gekomen met de Roparun door mijn partner Nancy (fietser in team SVP).

Mede door haar enthousiaste inzet en de inzet van de rest van het team ben ik geïnspireerd geraakt om mee te doen. Als chauffeur van Team SVP wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen om van Roparun 2018 een succes te maken!

Rob van Deurssen

Rob van Deurssen

Navigator

Ik ben Rob van Deurssen, 35 jaar . Ik kom uit Deurne, maar woon al een aantal jaren in Blerick.
Ik ben getrouwd met Nicole, samen hebben we 2 kinderen, een dochter Ize en een zoon Senn.

Vorig jaar heb ik de Roparun met team SVP als zeer mooi ervaren, heb er vrienden bij gekregen. Het is een heftige ervaring met veel gelach maar ook met een traan. Dit jaar mag ik voor de tweede keer meedoen met dit geweldige team. Als alles volgens planning gaat kan ik gewoon mee ondanks een hoog zwangere vrouw.

Vorig jaar zijn we hard getroffen door deze slopende ziekte. Mijn vader heeft zijn strijd vorig jaar verloren en mijn moeder is herstellende van de chemo’s. Hierdoor is mijn motivatie alleen maar toegenomen om iets extra’s te doen voor diegene die het zo hard nodig hebben.

Rene van Eersel

Rene van Eersel

Chauffeur

Mijn naam is Rene van Eersel, 41 jaar oud en woonachtig in Blerick. Ik ben getrouwd met Ank en samen hebben we 2 jongens Nick (8 jaar) en Raf (4 jaar). Sinds 1.5 jaar heb ik mijn eigen expeditiebedrijf Rebex Logistics.
Mijn eerste echte ervaring met deze verschrikkelijke ziekte was in 2008 toen mijn vader gediagnosticeerd werd met non-Hodgkin / bloedkanker. Anderhalve maand na de diagnose is hij overleden in de leeftijd van 56 jaar.

Mijn motivatie is om mensen te helpen die in hun laatste fase zitten en om het leven voor die mensen draaglijker te maken. Op welke manier dan ook.
In 2015 heb ik de Roparun meegedaan als loper. Deze keer zet ik mij in als voorzitter en chauffeur voor deze prachtige stichting.

Eén keer de Roparun gedaan en je wilt niets anders meer.

Jack Lamers

Jack Lamers

Chauffeur

Hallo,

Ik ben Jack Lamers, geboren in Tegelen in 1964 en sinds 1998 getrouwd met Manuela Lamers-Wetjens. Sinds 1995 wonen we in Hout-Blerick waar onze twee dochters Yannick en Djenna zijn geboren.

Sinds jaren zijn Manuela en ik lid van een Lopersgroep, waarvan het merendeel lid is van Roparun team Samen voor Palliatief.

Toen men nog vrijwilligers zocht was ik meteen bereid mee te doen met deze toppers want ook ik heb de gevolgen van kanker van dichtbij meegemaakt en ben mijn ouders en zus aan deze ziekte verloren.

Samen doen we dit voor het goede doel, omdat we het willen, maar vooral omdat we het kunnen!

John Janssen

John Janssen

Chauffeur

Mijn naam is John Janssen, 33 jaar en woonachtig in Tegelen met mijn vrouw en twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord als brandweerman in het beroepskorps van de gemeente Venlo. Mijn hobby’s zijn vastelaovend vieren en het organiseren hiervan in Tegelen, Formule 1 kijken (al vóór Max Verstappen meedeed....). Verder komen we met vrienden zes keer per jaar bij elkaar in een kookclub. Af en toe een voetbalwedstrijd bezoeken en als er nog tijd over is kun je me nog aan de waterkant vinden om een hengel uit te gooien.

Door de deelname van Edith, fietser in het team, is mijn interesse gewekt om iets te betekenen in het team. Zij heeft mijn naam doorgegeven en vrij snel daarna kreeg ik al telefoon of ik nog steeds interesse had.

Omdat bij mijn vader begin 2017 slokdarmkanker is vastgesteld en we al vrij snel het bericht kregen dat ze hem helaas niet meer konden behandelen ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met een vorm van palliatieve zorg. Op 20 juli 2017 is heeft mijn vader de strijd helaas moeten staken.

Door in 2018 mee te doen hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan mooie momenten die dierbaren nog met elkaar kunnen beleven.

Jacques Geers

Jacques Geers

Navigator

Ik ben Jacques Geers, (geboren in een goed wijnjaar, 1964), getrouwd met Geraldine en heb één leuke dochter van 15 jaar genaamd Bregje. Ik ben geboren en opgegroeid in Rosmalen en sinds 1997 woonachtig in Hout-Blerick.

Heb vroeger altijd gehockeyd en ben sinds 3 jaar met het loopvirus besmet door mijn maat Marc Ploegmakers (die als loper meegaat) en is het trailen op zondag een echte hobby van me geworden. Andere hobby’s zijn skiën en het bourgondisch leven. Ik hou van een hapje en drink graag een glaasje wijn of whisky met een stukje kaas of een lekkere bitterbal.

Dit wordt de 2e keer dat ik met Team SVP aan de Roparun meedoe, vorig jaar als cateraar, dit keer als navigator.

In mijn naaste omgeving zijn er helaas diverse mensen die aan de nare ziekte kanker zijn overleden. Ikzelf ben alweer 3,5 jaar geleden geopereerd aan prostaatkanker en tot op heden gelukkig kankervrij. Ieder jaar als ik mijn bloed moet laten testen op PSA dan is het weer steeds een spannend moment.

Ik ben blij dat ik dit jaar weer een bijdrage mag leveren via team SVP aan het mooie doel van Roparun, om het leed van mensen met kanker te kunnen verzachten. Om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg om “Leven toe te voegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Daar doe ik het voor, U hopelijk ook met uw financiële bijdrage.