Patricia Basten

Patricia Basten

Fietser

Ik ben moeder van 2 kinderen plus 2 stiefkinderen, vriendin van Marco, een echt Venloosch maedje van 42 jaar, ben fietser bij dit top team!

In 2015 heb ik de Roparun gefietst van Parijs naar Rotterdam. Dit jaar starten we vanaf Hamburg. Ook dit jaar gaan er weer mensen mee in mijn rugzakje, mensen die vechten, mensen die rouwen, mensen zoals jij en ik!

Waarom doe ik mee?
Ik fiets die kilometers voor hen die het niet meer kunnen. Voor hen die oh zo graag zouden willen. Voor hen die alles zouden willen geven om dit nog te kunnen doen!
Ik fiets voor hen omdat ik weet dat als ze zouden kunnen ze dit ook zouden doen!

Luc Cremers

Luc Cremers

Fietser

Dit jaar ga ik voor de tweede keer als fietser het Roparun avontuur aan.

Hoe ga je uitleggen wat het Roparun avontuur betekent? Dat is eigenlijk niet te doen. Het is een virus wat je bevangt. Je weet waar je het voor doet. Zorgen dat je zoveel mogelijk geld ophaalt. Geld wat ingezet wordt in de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

De ziekte zet het leven op de kop voor degene wat het treft en voor hun familie. Door het geld, kunnen extra voorzieningen aangeschaft worden, om dat stuk wat te verzachten. Met ons team, Samen Voor Palliatief (S.V.P) gaan we dit avontuur aan en gaan we de run van Hamburg naar Rotterdam volbrengen.

Sandra Cremers

Sandra Cremers

Fietser

Mijn naam is Sandra Cremers. Ik ben 43 jaar en woon in Tegelen met mijn man en twee prachtige dochters Annick en Robin. In 2015 begon mijn eerste ‘Avontuur voor het leven’ vanuit Parijs en in 2016 maakte ik kennis met al het moois van de route Hamburg. Beide edities waren een ervaring met intense momenten en bijzondere ontmoetingen. Net als bij de eerdere edities, ga ik in 2017 mee als fietser. Met team ‘Samen Voor Palliatief’ wordt mijn stille wens om een eigen team te starten, werkelijkheid.
In mijn directe omgeving ervaar ik opnieuw de pijn en het hartverscheurende verdriet dat deze vreselijke ziekte met zich meebrengt…
Ik zal mij opnieuw met hart en ziel inzetten om een bijdrage te leveren aan de doelen die de stichting Roparun ondersteunt. We kunnen mensen niet beter maken… maar we kunnen wel proberen ervoor te zorgen dat ze zich wat beter voelen.

Edith Trienes

Edith Trienes

Fietser

Mijn naam is Edith Trienes ik ben getrouwd met Huub en moeder van 2 kinderen: Alyssa (12 jaar) en Tim (9 jaar). Roparun 2017 wordt mijn eerste “Avontuur voor het leven”.

Al een paar jaar hoor ik de bijzondere en mooie verhalen van vriendinnen en sportmaatjes over de Roparun. En ik dacht telkens weer ; Wat zou ik graag hier deel van uit maken. Dus toen ik gevraagd werd voor het Team Samen voor Palliatief hoefde ik niet lang nadenken en zei ik volmondig ja.

Ik besef me dat het een zware tocht zal zijn, dat de mooie en bijzondere momenten nauw samen hangen met afzien zowel lichamelijk als mentaal. Aan de andere kant. Wat is afzien?
Iedereen kent wel iemand in zijn direct omgeving die vecht of gevochten heeft tegen kanker. Zelf heb ik in 2011 mijn moeder verloren aan deze ziekte, de machteloosheid die je voelt, het gevoel van niks kunnen doen is vreselijk.

Door met dit geweldige team deze sportieve uitdaging aan te gaan, kan ik op mijn manier een steentje bijdragen en zoveel mogelijk geld zamelen om het leven, het leed van mensen met kanker en hun naasten voor zover mogelijk te verzachten.

Samen gaan we die tocht volbrengen, Samen trekken we die kar, Samen voor Palliatief.

Danny op het Veld

Danny op het Veld

Fietser en beheerder van de Website

In 2015 heb ik al mogen meedoen aan de Roparun als invaller. Het goede doel en de schitterende ervaring van de run hebben me doen besluiten me nu echt in te zetten voor dit nieuwe team. In het dagelijks leven ben ik getrouwd met Luciënne, ook lid van dit team, en hebben we samen 2 kinderen, meisjes van 17 en 15 jaar. Ik werk bij Océ in Venlo en mijn hobby’s zijn tafeltennissen, tennissen, lekker koken en eten, lezen, fietsen, concerten bezoeken en muziek luisteren, wandelen en genieten van de natuur.
Met Samen Voor Palliatief gaan we ervoor zorgen dat we een steentje bijdragen aan de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Iedereen kent mensen in zijn directe omgeving die aan deze verschrikkelijke ziekte lijden of al zijn gestorven. Het leed van deze mensen motiveert mij om aan dit goede initiatief mee te doen.

Kariene van de Wijngaard

Kariene van de Wijngaard

Fietser

Ik ben getrouwd met Fred en moeder van 2 studerende kinderen van 23 en 21 jaar oud.

In 2015 stond voor het eerst aan de start van de Roparun in Parijs. In de aanloop naar deze Roparun editie 2017, ben ik in contact gekomen met mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte. Ik heb hun hoop, wanhoop en verdriet van dichtbij gezien en gevoeld.
Zo ook in mijn eigen familie en vriendenkring waar sommigen hun leven zo goed als mogelijk hebben kunnen oppakken. Maar ook weer andere die nog steeds strijden of zelfs niet konden winnen….Ik heb gezien hoe belangrijk palliatieve zorg is.

Na een jaar van bezinning heb ik besloten om mij weer in te zetten voor de doelen die de stichting Roparun ondersteunt. Deels met teamleden waarmee ik ons avontuur van 2015 heb beleefd en deels met nieuwe enthousiaste leden.
Roparun team “Samen voor Palliatief” is een super team wat zich volledig inzet om het leven van mensen met kanker en hun naaste zo aangenaam mogelijk te maken.

“Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.