Patty Geijbels

Patty Geijbels

Catering en ondersteuning

Dit jaar ga ik, Patty Geijbels, partner van Luc Cremers, me ook inzetten voor het Roparun team Samen Voor Palliatief.
Zoals Luc ook zegt, het is een soort van virus, en hij heeft me dan ook “aangestoken” om mee te doen. Zelfs onze jongens van 15 en 18 zouden ook graag mee willen gaan…. Waarom? Ook wij zien van dichtbij mensen vechten tegen de ziekte. Wat is er dan mooier, dan je in te zetten voor het goede doel, want soms sta je machteloos aan de zijlijn.

Lon Engelen

Lon Engelen

Catering en ondersteuning

Ik ben Lon Engelen, 50 jaar en woon met mijn partner en drie zoons in Belfeld.

Toen ik dit jaar gevraagd werd om mee te toen met Roparun team SVP, had ik geen bedenktijd nodig en heb meteen ja gezegd.
Iedereen heeft in zijn omgeving wel eens te maken gehad met kanker, het is iets waar je niets aan kunt doen, het overkomt je.

Door mee te doen met de Roparun dragen we allemaal een steentje bij om het leed verzachten, op welke manier dan ook.
Ik ga me inzetten samen met team SVP om aan dit avontuur te beginnen en het tot een goed eind te brengen, ze noemen het ook wel ‘een avontuur voor het leven’.

Jessie Pelzer

Jessie Pelzer

Verzorging

Hallo, mijn naam is Jessie en ik woon in Tienray, samen met mijn man Maurice en onze kinderen Danée en Mika.

Soms komen er hele bijzondere dingen op mijn pad, zoals de kans om mee te doen aan de Roparun met dit team! In 2018 ben ik voor het eerst mee geweest en stevig besmet geraakt met het ‘RoparunVirus’. Ik was er al voor gewaarschuwd, en inderdaad, het is een zeer hardnekkig virus! Het wordt vast weer een weekend met weinig (geen) slaap, hard werken maar vooral veel liefde omdat we het SAMEN doen!

Net als voorgaande jaren ga ik met dit fijne team mee als fysiotherapeute. Ik zal mijn uiterste best doen om de spieren bij de rest van het team zo los mogelijk te houden, blessures te voorkomen door meters tape te plakken en deze toppers fysiek (en mentaal) te ondersteunen waar ik kan!

Ik voel me dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om me in te zetten voor mensen die leven met de wetenschap dat ze niet meer beter kunnen worden. Mensen die ondanks, of misschien juist dóór hun situatie de zin hebben om te LEVEN!!
Daarom steun ik met liefde de doelen die mede door de Roparun in staat worden gesteld om de kwaliteit van (het) leven te verhogen voor mensen met kanker.

Beroepsmatig, maar helaas ook regelmatig in mijn privé-leven ben ik in contact gekomen met mensen die ongeneselijk ziek zijn of is mij hun bijzondere verhaal verteld! De kracht, positiviteit en vastberadenheid van deze mooie mensen zijn voor mij een enorme inspiratie!!

Maartje Roeven

Maartje Roeven

Verzorging

Mijn naam is Maartje Roeven, ik ben 35 jaar oud en woon samen met mijn 2 dochters Alyssa en Sidney in Tienray.

Sinds anderhalf jaar heb ik een eigen massagesalon aan huis, waar ik verschillende ontspanningsmassages aanbied. Iedere massage voelt als een cadeautje die je weggeeft en hoe leuk is het dan als je die cadeautjes mag weggeven aan een geweldige groep mensen die zich zo inzetten voor een fantastisch doel.
Ik hoop dat ik zo dit jaar mijn bijdrage kan leveren.

Joyce Hovens

Joyce Hovens

Catering en ondersteuning

Mijn naam is Joyce Hovens. Ik ben getrouwd met Marcel Hovens en samen hebben we twee kinderen Lotte en Tom. Met z’n vieren wonen we in Tienray. Ik ben werkzaam als kinderoncologieverpleegkundige in het VieCuri te Venlo. Verder ben ik vaker in de sporthal te vinden om een potje te volleyballen en maak ik muziek bij de Muziekvereniging in Tienray op mijn hoorn. In de verdere vrije tijd probeer ik regelmatig te bootcampen en af en toe een beetje te rennen, in mijn geval is dat meer hobbelen…

Door mijn werk en ook privé, kom ik regelmatig in contact met mensen die (ongeneeslijk) ziek zijn. Het belang van goede ondersteuning tijdens de ziekteperiode en de mogelijkheid om af en toe toch een beetje te kunnen ontspannen en genieten is dan erg belangrijk!! Doordat er zulke goede initiatieven verwezenlijkt kunnen worden, mede door het geld dat door de Roparun hiervoor bij elkaar wordt gebracht, draag ik graag mijn steentje bij!! Voor mij de eerste keer Roparun dit jaar, dus ik ben héél erg benieuwd. SAMEN kunnen we zoveel meer dan alleen!!