Luc Cremers

Luc Cremers

Fietser

Dit jaar ga ik voor de tweede keer als fietser het Roparun avontuur aan.

Hoe ga je uitleggen wat het Roparun avontuur betekent? Dat is eigenlijk niet te doen. Het is een virus wat je bevangt. Je weet waar je het voor doet. Zorgen dat je zoveel mogelijk geld ophaalt. Geld wat ingezet wordt in de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

De ziekte zet het leven op de kop voor degene wat het treft en voor hun familie. Door het geld, kunnen extra voorzieningen aangeschaft worden, om dat stuk wat te verzachten. Met ons team, Samen Voor Palliatief (S.V.P) gaan we dit avontuur aan en gaan we de run van Hamburg naar Rotterdam volbrengen.

Sandra Cremers

Sandra Cremers

Fietser

Mijn naam is Sandra Cremers. Ik ben 44 jaar en woon in Tegelen met mijn man en twee prachtige dochters Annick en Robin. In 2014 begon mijn eerste ‘Avontuur voor het leven’ met de start vanuit een betoverend Parijs in 2015. In 2016 en 2017 maakte ik kennis met al het moois van de route Hamburg. Onvergetelijke ervaringen met intense momenten en bijzondere ontmoetingen. In 2018 fiets ik mijn vierde Roparun.

Ik ben telkens weer onder de indruk van alle mooie doelen die de Stichting Roparun ondersteunt. In mijn directe omgeving ervaar ik de pijn en het verdriet die deze vreselijke ziekte met zich meebrengt, maar ook hoe belangrijk die palliatieve zorg is. Daarnaast merk ik hoe weinig mensen nog op de hoogte zijn van de doelen in onze regio en daarbuiten. Ik zal mij daarom opnieuw met hart en ziel inzetten om een bijdrage te leveren aan de doelen die de stichting Roparun ondersteunt. Samen met een mooi-, bijzonder- en hecht team. Ieder teamlid met een eigen motivatie voor deelname.

We kunnen mensen niet beter maken… maar er wel voor proberen te zorgen dat ze zich wat beter voelen.

Edith Trienes

Edith Trienes

Fietser

Mijn naam is Edith Trienes, ik ben getrouwd met Huub en moeder van 2 kinderen: Alyssa en Tim. In 2017 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Roparun. Dit “Avontuur voor het leven” heeft mijn hart gestolen.

Een paar jaar heb ik de bijzondere en mooie verhalen van vriendinnen en sportmaatjes over de Roparun aangehoord. Maar niks van deze verhalen komt in de buurt van de ervaring zelf. Het is een zware tocht, met zoveel mooie en bijzondere momenten die nauw samen hangen met afzien zowel lichamelijk als mentaal.

Aan de andere kant. Wat is afzien? Iedereen kent wel iemand in zijn direct omgeving die vecht of gevochten heeft tegen kanker. Zelf heb ik in 2011 mijn moeder verloren aan deze ziekte. De machteloosheid die je voelt, het gevoel van niks kunnen doen is vreselijk.

Ook komend jaar ga ik samen met ons geweldige team deze sportieve uitdaging aan. Zo kan ik op mijn manier een steentje bijdragen en zoveel mogelijk geld zamelen om het leven en het leed van mensen met kanker en hun naasten voor zover mogelijk te verzachten. Samen gaan we ook dit jaar die tocht weer volbrengen, Samen trekken we die kar, Samen voor Palliatief!

Kariene van de Wijngaard

Kariene van de Wijngaard

Fietser

Ik ben getrouwd met Fred en moeder van 2 volwassen kinderen.
In 2015 stond ik voor het eerst aan de start van de Roparun in Parijs. In de afgelopen jaren ben ik in contact gekomen met mensen die getroffen zijn door deze vreselijke ziekte. Ik heb hun hoop, wanhoop en verdriet van dichtbij gezien en gevoeld.
Zo ook in mijn eigen familie en vriendenkring waar sommigen hun leven zo goed als mogelijk hebben kunnen oppakken. Maar ook weer andere die nog steeds strijden of zelfs niet konden winnen….Ik heb gezien hoe belangrijk de palliatieve zorg is.
Roparun team “Samen voor Palliatief” is een super team dat zich volledig inzet om het leven van mensen met kanker en hun naasten zo aangenaam mogelijk te maken.

“Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Danny op het Veld

Danny op het Veld

Fietser en beheerder van de Website

Mijn naam is Danny op het Veld, getrouwd met Luciënne, ook lid van dit team. We hebben samen 2 meiden van 18 en 16 jaar. Ik werk bij Océ in Venlo en mijn hobby’s zijn tafeltennissen, tennissen, lekker koken en eten, lezen, fietsen, concerten bezoeken en muziek luisteren, wandelen en genieten van de natuur.

Waarom ik me inzet voor de Roparun?

Net als iedereen, ken ook ik mensen die aan kanker lijden of zijn overleden. Het verwoest niet alleen het leven van de betrokkene zelf, maar ook van zijn of haar geliefden. Stichting Samen Voor Palliatief draagt een steentje bij aan goede palliatieve zorg voor deze mensen, door geld in te zamelen voor dit doel. Door mij in te zetten voor de Stichting Roparun probeer ik het leed te verzachten.

Dit jaar wordt alweer mijn derde Roparun, de tweede keer vanuit Hamburg. Echt een avontuur voor het leven!

Nancy Kempen

Nancy Kempen

Fietser

Mijn naam is Nancy Kempen 48 jaar, geboren en getogen in Tegelen waar ik samenwoon met Ronny (chauffeur in ons team). Ik ben moeder van twee zoons, Lars 20 en Julian 17 jaar. Ik ben werkzaam in de transportbranche. Verder ben ik een fanatiek sporter: Trailrunning, hardlopen, Indoor Cycling, mountainbiken, fitness, pilates en skiën.

Ik heb in 2017 meegedaan als loper van Team SVP. Dit was een ervaring die met geen pen te beschrijven is. Ongelofelijk mooi ! Een avontuur met een lach en een traan. In 2018 ga ik mee als fietser omdat ik de Roparun ook eens wil meemaken op de fiets.

Ik voel me vereerd dat ik weer een steentje mag bijdragen in 2018. Wij gaan er weer een succes van maken want we hebben een top team waar we met recht trots op mogen zijn!