Patty Geijbels

Patty Geijbels

Basiskamp en Teamcaptain

Dit jaar ga ik, Patty Geijbels, partner van Luc Cremers, me ook inzetten voor het Roparun team Samen Voor Palliatief.
Zoals Luc ook zegt, het is een soort van virus, en hij heeft me dan ook “aangestoken” om mee te doen. Zelfs onze jongens van 15 en 18 zouden ook graag mee willen gaan…. Waarom? Ook wij zien van dichtbij mensen vechten tegen de ziekte. Wat is er dan mooier, dan je in te zetten voor het goede doel, want soms sta je machteloos aan de zijlijn.

Sandy Pijnenburg

Sandy Pijnenburg

Basiskamp

Mijn naam is Sandy Pijnenburg, 41 jaar en woon in Tegelen. In het dagelijks leven werk ik bij Daelzicht als personeelsplanner. In mijn vrije uurtjes vind ik het leuk om creatief bezig te zijn, te fietsen, wandelen, maar ook lekker op de bank een film kijken.
Vorig jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de Roparun, de verhalen, emoties en het volgen van team Samen voor Palliatief tijdens de Roparun heeft me enthousiast gemaakt.
Toen de vraag kwam of ik team Samen voor Palliatief wilde komen versterken, heb ik niet lang hoeven na te denken om samen voor dit prachtige doel te gaan. De komende editie ga ik mee als fietser.

Ik zal er dan ook alles aan doen om SAMEN met het team Roparun 2021 tot een groot succes te maken en herinneringen te maken voor het leven.

Lon Engelen

Lon Engelen

Basiskamp

Ik ben Lon Engelen en woon met mijn partner en drie zoons in Belfeld.

Toen gevraagd werd om mee te toen met Roparun team SVP, had ik geen bedenktijd nodig en heb ik meteen ja gezegd.
Iedereen heeft in zijn omgeving wel eens te maken gehad met kanker, het is iets waar je niets aan kunt doen, het overkomt je.

Door mee te doen met de Roparun dragen we allemaal een steentje bij om het leed van deze mensen te verzachten op welke manier dan ook.

Ik ga mij inzetten samen met team SVP om aan dit avontuur te beginnen en tot een goed eind te brengen, ze noemen het ook wel “eenavontuur voor het leven”.

Jessie Pelzer

Jessie Pelzer

Verzorging

Hallo, mijn naam is Jessie en ik woon in Tienray, samen met mijn man Maurice en onze kinderen Danée en Mika.

Soms komen er hele bijzondere dingen op mijn pad, zoals de kans om mee te doen aan de Roparun met dit team! In 2018 ben ik voor het eerst mee geweest en stevig besmet geraakt met het ‘RoparunVirus’. Ik was er al voor gewaarschuwd, en inderdaad, het is een zeer hardnekkig virus! Het wordt vast weer een weekend met weinig (geen) slaap, hard werken maar vooral veel liefde omdat we het SAMEN doen!

Net als voorgaande jaren ga ik met dit fijne team mee als fysiotherapeute. Ik zal mijn uiterste best doen om de spieren bij de rest van het team zo los mogelijk te houden, blessures te voorkomen door meters tape te plakken en deze toppers fysiek (en mentaal) te ondersteunen waar ik kan!

Ik voel me dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om me in te zetten voor mensen die leven met de wetenschap dat ze niet meer beter kunnen worden. Mensen die ondanks, of misschien juist dóór hun situatie de zin hebben om te LEVEN!!
Daarom steun ik met liefde de doelen die mede door de Roparun in staat worden gesteld om de kwaliteit van (het) leven te verhogen voor mensen met kanker.

Beroepsmatig, maar helaas ook regelmatig in mijn privé-leven ben ik in contact gekomen met mensen die ongeneselijk ziek zijn of is mij hun bijzondere verhaal verteld! De kracht, positiviteit en vastberadenheid van deze mooie mensen zijn voor mij een enorme inspiratie!!

Bart Roubroeks

Bart Roubroeks

Verzorging

Mijn naam is Bart Roubroeks en woonachtig in Sevenum samen met mijn vrouw Fenny en onze kinderen, Niek, Jill en Cas.
In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij KR8 in Horst als fysiotherapeut.

Begin dit jaar werd er door een collega gevraagd of er iemand interesse had om mee te gaan als verzorger binnen team 133 (Samen Voor Palliatief).

Hier niet lang over na moeten denken, gezien er in mijn directe omgeving helaas personen bekend zijn geworden met de verschrikkelijke ziekte kanker.
Graag wil ik samen met het team een steentje bijdragen om het leed van deze personen te verzachten in welke vorm dan ook.

Ik ga ontzettend mijn best doen om samen met Samen voor Palliatief de Roparun tot een succes te laten verlopen