Bob Roubroeks

Bob Roubroeks

Basiskamp

Mijn naam is Bob Roubroeks. ik ben 42 jaar en woonachtig in Sevenum met mijn kinderen: Kyan en Zoë.
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij Achmea als Security Analyst.

Afgelopen jaar heb ik mij ingezet om van het "Sfeerpunt in Sevenum" (Doorkomst van de Roparun 2022) een succes te maken.
Toen ik gevraagd werd om mee te gaan in het basiskamp, hoefde ik dan ook niet lang na te denken.
Ik voel me dan nu ook heel dankbaar dat ik samen met team 133 "Samen voor Palliatief" een steentje kan bijdragen om het leed van de mensen die te maken hebben met de verschrikkelijke ziekte kanker te verzachten.

Ik zal er dan ook alles aan doen om SAMEN met het team Roparun 2023 tot een groot succes te maken en herinneringen te maken voor het leven.

Sandy Pijnenburg

Sandy Pijnenburg

Basiskamp

Mijn naam is Sandy Pijnenburg en woon in Tegelen. In het dagelijks leven werk ik bij Daelzicht als roosterconsulent. In mijn vrije uurtjes wandel ik graag en ben ik graag creatief bezig in en rondom het huis of kijk ik lekker een film.

Ik draag dit mooie doel een warm hart toe.
Ik zet me dan ook met alle liefde in om samen met het team een mooi bedrag bij elkaar te krijgen, om zo een bijdrage te leveren aan dit mooie doel!

Als cateraar in het basiskamp zorg ik dat niemand in het team iets te kort komt!

Samen met dit toffe team maken we iedere editie weer tot een groot succes en maken we herinneringen voor het leven!!!

Femke Nabben

Femke Nabben

Verzorging

Mijn naam is Femke, woon in Tienray en mag het team versterken als fysiotherapeute.
In het dagelijkse leven werk ik als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Zwiers in Wanssum en Well.
Ik neem deel aan de Roparun, omdat ik het heel mooi vind om mij samen met het team te kunnen inzetten voor de palliatieve zorg.
Ik zal mijn uiterste best doen om mijn teamleden zo fit mogelijk over de eindstreep te krijgen!

Jessie Pelzer

Jessie Pelzer

Basiskamp/verzorging

Hallo, mijn naam is Jessie en ik woon in Tienray, samen met mijn man Maurice en onze kinderen Danée en Mika.

Soms komen er hele bijzondere dingen op mijn pad, zoals de kans om mee te doen aan de Roparun met dit team! In 2018 ben ik voor het eerst mee geweest en stevig besmet geraakt met het ‘RoparunVirus’. Ik was er al voor gewaarschuwd, en inderdaad, het is een zeer hardnekkig virus! Het wordt vast weer een weekend met weinig (geen) slaap, hard werken maar vooral veel liefde omdat we het SAMEN doen!

Net als voorgaande jaren ga ik met dit fijne team mee als fysiotherapeute. Ik zal mijn uiterste best doen om de spieren bij de rest van het team zo los mogelijk te houden, blessures te voorkomen door meters tape te plakken en deze toppers fysiek (en mentaal) te ondersteunen waar ik kan!

Ik voel me dankbaar dat ik de mogelijkheid heb om me in te zetten voor mensen die leven met de wetenschap dat ze niet meer beter kunnen worden. Mensen die ondanks, of misschien juist dóór hun situatie de zin hebben om te LEVEN!!
Daarom steun ik met liefde de doelen die mede door de Roparun in staat worden gesteld om de kwaliteit van (het) leven te verhogen voor mensen met kanker.

Beroepsmatig, maar helaas ook regelmatig in mijn privé-leven ben ik in contact gekomen met mensen die ongeneselijk ziek zijn of is mij hun bijzondere verhaal verteld! De kracht, positiviteit en vastberadenheid van deze mooie mensen zijn voor mij een enorme inspiratie!!

Fenna van Bavel

Fenna van Bavel

Verzorging

Mijn naam is Fenna van Bavel en ik woon in Horst.
Ik ben werkzaam als fysiotherapeut bij kr8 in Horst.

Toen ik gevraagd werd om mee te doen heb ik direct ja gezegt. Het is een eer om deel uit te maken van dit team en samen een mooie prestatie neer te zetten.

Komende editie zal ik het basiskamp versteken als fysiotherapeut. Ik ga mijn best doen om mijn steentje bij te dragen zodat we samen dit bijzonder avontuur goed kunnen eindigen!