Zaterdag 25 november as. organiseert Centrum Promotion Belfeld voor de 8e keer de WinterSfeerMarkt. Kerstbomen en duizenden lichtjes betoveren hartje Belfeld om tot een sprookjesachtig decor. De kraampjes en tentjes vormen een slinger door het centrum van het dorp. De geur van glühwein en heerlijke wafels komt je tegemoet.

Ook Roparun team Samen Voor Palliatief is deze editie weer aanwezig met leuke woonaccessoires en seizoensartikelen. Je vindt ons in het straatje Muldersplein. Op de WinterSfeerMarkt kun je naar hartenlust snuffelen naar Sint- en Kerstspulletjes. Er zijn tientallen kraampjes met cadeautjes en sint/kerstaanbiedingen.

Denk hierbij aan sieraden, ambachtelijk handwerk, houtdecoratie, bloemstukken, foamhoeden en tassen. Maar ook streekproducten, sokken, ondermode en dameskleding enz. Laat  je inspireren door al dat moois en ongetwijfeld slaag je voor je Sint- en/of Kerstcadeaus. Natuurlijk zijn er ook kramen met lekkernijen, zoals een kraam met bonbons, overheerlijke hamburgers, chips op een stokje of Spaanse churros. Het aanbod is uitgebreid en van goede kwaliteit!

Ook aan de kinderen is gedacht. Op het Muldersplein staat een carroussel.

De WinterSfeerMarkt start om 13.00 uur en duurt tot 20.00 uur en de toegang is gratis!

bron: website http://www.wintersfeermarkt.nl