Ruud Basten

Ruud Basten

Chauffeur

Mijn naam is Ruud Basten, getrouwd met Els.

Ik ga samen met onze dochter Patricia dit goede doel nastreven. Ik ben in 2015 meegegaan als chauffeur/kwartiermeester en heb kunnen helpen het doel van dat team, om van Parijs naar Rotterdam te komen, te realiseren.

Het gaf mij een voldaan en trots gevoel dat ik op deze manier heb kunnen bijdragen om het motto “ Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” te laten uitkomen voor deze mensen.

Natuurlijk doe ik dit ook voor mensen in mijn naaste omgeving die aan deze ziekte lijden en hun familie.

Daarom zet ik mij ook in 2017, het jaar dat ik hoop 70 te worden, in met het team Roparun SVP als chauffeur voor dit doel.

Frits Houben

Frits Houben

Chauffeur

Hallo ik ben Frits, van beroep vrachtwagenchauffeur, en ruim 40 jaar getrouwd.
Ik heb twee kinderen en ben opa van twee kleinkinderen. Ook ik heb deze rotziekte meerdere malen van dichtbij meegemaakt.
Toen mij dan ook vanuit de loopgroep gevraagd werd om een steentje bij te dragen heb ik gelijk ja gezegd.

Frits.

Jan van den Nieuwenhof

Jan van den Nieuwenhof

Chauffeur

Ik ben Jan van den Nieuwenhof, 66 jaar.
Ik heb twee kinderen, een zoon, een dochter en vijf kleinkinderen.
Ben sinds 2012 niet meer werkzaam en doe veel vrijwilligerswerk. Mijn hobby’s zijn kaarten, wandelen en volleyen. Door de heer Ruud Basten ben ik bij het Roparunteam SVP gekomen en ik zal mij voor 100% voor dit goede doel inzetten.

Ronny Steijvers

Ronny Steijvers

Chauffeur

Mijn naam is Ronny Steijvers. Ik woon in Tegelen en ben van beroep vrachtwagenchauffeur. Ik ben in contact gekomen met de Roparun door mijn partner Nancy (loopster in team SVP). Mede door haar enthousiaste inzet en de inzet van de rest van het team ben ik geïnspireerd geraakt om mee te doen. Als chauffeur van Team SVP wil ik dan ook graag mijn steentje bijdragen om van Roparun 2017 een succes te maken!

Jac Goumans

Jac Goumans

Chauffeur

Hallo allemaal

Mijn naam is Jac Goumans en ik ben in 1948 in Venlo geboren. Ik ben dus gepensioneerd. Sinds 1973 ben ik getrouwd met mijn lieve vrouw Regina. We hebben drie zoons, drie schoondochters en vier kleinkinderen.

In mijn beroepsverleden heb ik de laatste 33 jaar bij de firma Dings Kartonnages in Tegelen mijn geld verdiend. Hier ben ik nog regelmatig te vinden.

Ik zing bij de Koninklijke Zangvereniging Venlona (35 jaar), ben toetsenist bij de band ‘Jongk Belaege’ en zit zo links en rechts de mensen met mijn keyboard te vervelen. Vanaf het begin (10 jaar) zit ik bij `t Boermans Volkstheater (decor) en om me niet te vervelen ben ik sinds enige tijd aan de schilderkunst begonnen. De resterende drie uur van de week zit ik dan gezellig thuis. 😉

Hartelijke groeten aan jullie allemaal.
Jac.....

Rob van Deurssen

Rob van Deurssen

Navigator

Ik ben Rob van Deurssen, 34 jaar jong. Ik kom uit Deurne, maar woon al 10 jaar in Blerick.
Ik ben getrouwd met Nicole, samen hebben we 2 kinderen, een dochter Ize (3) en een zoon Senn (1).
Ik ben werkzaam in de hijs- en heftechniek, waar ik eindverantwoordelijke ben voor de buitendienst. Mijn taken zijn het aansturen en het plannen van de werkzaamheden voor de buitendienst. Dit sluit mooi aan bij de taak waar ik voor gevraagd ben. (navigator / chauffeur) Het lijkt me een hele ervaring om aan deze roparun mee te doen.
Mijn hobby’s zijn voetballen, een potje pokeren met vrienden en vooral genieten. Want het leven is soms korter dan je graag zou willen.
Mijn motivatie om mee te doen komt voort uit het feit dat mijn beide ouders nu ook met deze ziekte te maken hebben. Hierdoor weten we maar al te goed hoe belangrijk het is dat er aandacht en geld is voor deze slopende ziekte. Ik hoop zo mijn steentje bij te kunnen dragen.

Luciënne op het Veld

Luciënne op het Veld

Navigator

Mijn naam is Luciënne op het Veld, ik ben getrouwd met Danny (fietser van ons Roparunteam Samen Voor Palliatief). Samen met onze twee tienerdochters wonen we in Belfeld. Ik werk als styliste bij een Venlose groothandel voor woondecoratie. De afgelopen jaren hebben we van veel familieleden en bekenden afscheid moeten nemen die de ongelijke strijd tegen kanker niet konden winnen. Ook in onze vriendenkring knokken er vriendinnen tegen deze ziekte. Met deze mensen en hun families in mijn hart wil ik graag mijn steentje bijdragen in ons Roparunteam. In 2015 ben ik in Rotterdam naar de binnenkomst van de Roparunners gaan kijken. Wát een belevenis, wát een ervaring, wát een inzet en wát een prachtig doel...daar wil ik me heel graag voor inzetten! Ik zal me actief inzetten tijdens de aanloop naar de Roparun 2017 om zoveel mogelijk sponsorgeld bijeen te verzamelen. En gedurende de Roparun zal ik een helpende hand bieden bij de catering of als navigator en natuurlijk zal ik met groot respect alle lopers en fietsers flink aanmoedigen!