John van den Heuvel

John van den Heuvel

Loper

Ik ben John van den Heuvel. In 2018 doe ik mee met mijn 2e Roparun avontuur.
Tijdens de vorige Roparun editie heb ik veel mooie momenten mogen meemaken met deze geweldige groep mensen.

Mooi en bijzonder om je eigen lijf en leden in te kunnen zetten om zodoende geld op te halen voor de Stichting Roparun.

Mark Joosten

Mark Joosten

Loper

Mijn naam is Mark Joosten, 40 jaar oud, geboren en getogen in Blerick en wonend op de Horsterweg met mijn vrouw Britt en ons zoontje Xavi. Ik ben een geboren doener, doorzetter, motivator en oplossingen bedenken is volgens mij mijn roeping.

In het dagelijkse leven heb ik een eigen uitzendbureau genaamd Power Jobs BV en haal mijn passie en enthousiasme uit het steeds opnieuw verbinden van werkgevers met werkzoekenden. Van oudsher voetballer bij VCH Blerick, maar na een herhaalde enkelbreuk helaas moeten stoppen met dit mooie spel. Na enkele jaren Kickboxing gedaan te hebben, heb ik mijn nieuwe passie gevonden in het hardlopen. Mijn streven is om mezelf enkele avonden per week te “Challengen” om mijn conditie en looptijden steeds opnieuw te verbeteren. Evenementen waaraan ik heb deelgenomen zijn o.a. de Venloop, Strong Viking Run, Berden Voorjaarsloop en de Ten Mile Run in Roermond.

Waarom deelnemen aan de Roparun?
Toen mij gevraagd werd om deel te nemen aan mijn 1e Roparun in 2017, dacht ik gelijk terug aan de sterfdag van mijn moeder. Zij is op 18 augustus 2001 op 51-jarige leeftijd overleden aan eierstokkanker. Voor alle patiënten die aan het knokken zijn tegen deze vreselijke ziekte zijn er veel prachtige initiatieven, mogelijkheden en/of hulpmiddelen beschikbaar, maar hiervoor is helaas geld nodig. De Roparun zorgt ervoor dat deze doelen bereikt worden en mijn bijdrage hieraan geeft mij een geweldig gevoel!

Marc Ploegmakers

Marc Ploegmakers

Loper

In onze lopersgroep hebben 3 mensen eerder mee gedaan aan een Roparun. Dat was voor mij de eerste keer dat ik van de Roparun hoorde. Er werd regelmatig en met veel enthousiasme over gesproken. Toen ik hoorde dat dit team werd opgericht heb ik tegen mijn vrouw gezegd, als ik gevraagd word dan doe ik mee. Gelukkig werd ik gevraagd want ik wil dit graag meemaken.

Belangrijker dan dat ik graag mee wil doen, is dat ik op deze manier ook een klein beetje kan betekenen voor de mensen die aan kanker lijden. Hopelijk kunnen we deze mensen dat beetje extra geven dat zij, en hun naasten, verdienen en nodig hebben in het gevecht met deze ziekte.

Ellis Wienen

Ellis Wienen

Loper

Mijn naam is Ellis Wienen ik ben 45 jaar, moeder van Daphne bijna 11 en Tim bijna 9 jaar.

In 2015 heb ik het geluk gehad dat ik mee mocht als loper tijdens de Roparun van Parijs naar Rotterdam. Mijn vader had in 2014 longkanker (gelukkig is zijn behandeling destijds aangeslagen en gaat het goed met hem). Mijn nichtje was in dezelfde periode ook ziek en zij is er helaas niet meer….deze Roparun heb ik in 2015 aan hun opgedragen.

Mijn motivatie om mee te doen is nog steeds dezelfde als in 2015…..een klein steentje bij te kunnen dragen voor de mensen die ernstig ziek zijn en weinig vooruitzicht hebben en dát stukje leven zo aangenaam mogelijk te kunnen maken.
En dit te doen door te mogen hardlopen (wat voor mij een ware passie is) voor die mensen die het niet meer kunnen, voelt het voor mij als een eer dat ik in 2018 weer mag deelnemen aan de Roparun.

Fred van de Wijngaard

Fred van de Wijngaard

Loper

Dit wordt mijn tweede Roparun. Door mijn vrouw ben ik betrokken en geïnspireerd geraakt voor dit geweldige doel. Ik zal mij voor de volle 100% inzetten. Ik heb het belang voor de palliatieve zorg van dichtbij heb ervaren.

Sandra Jeurissen

Sandra Jeurissen

Loper

Ik ben Sandra Jeurissen, woon in Lottum samen met Wim, twee gezellige pubers en Bikkel, onze hond.

Als eigenaar van Praktijk 24 werk ik vanuit huis als Guasha therapeut en sportmasseur. Daarnaast werk ik bij Fysiotherapie Westsingel in Horst en volg de opleiding Shiatsu massage bij Qing Bai opleidingsinstituut in Nijmegen.

Om zelf in balans te blijven doe ik wekelijks aan hardlopen, yoga en boksen.

Mijn eerste Roparun in 2017 was een avontuur voor het leven waar ik mijn passie als verzorger in praktijk heb kunnen brengen.
Dit jaar ga ik mee als loper, een nieuwe uitdaging om te voelen hoe het is om echt de route af te leggen met dit geweldige team.
Het verliezen van dierbaren is onoverkomelijk, terughalen kan niet meer, wel is het mogelijk om voor de mensen die vechten tegen deze ziekte nog iets te betekenen.

Dat is mijn motivatie om mee te doen!

Stijn Claes

Stijn Claes

Loper

Mijn naam is Stijn Claes. Ik ben met mijn 29 lentes jong de jongste loper van dit team. Ik ben opgegroeid in het mooie Venray en op dit moment wonend in Wanssum-city.

Door de weeks vul ik mijn dagen als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Horst aan de Maas. In de weekenden voorzie ik de mensen van lekkere biertjes in het mooiste biercafé van Nederland: Goesting. Niet omdat het moet maar omdat het leuk is. Doen wat je leuk vind, dat is voor mij het belangrijkste.

Daarom doe ik ook mee met de Roparun. Ik vind het leuk om te sporten en hoe mooi is het om hier dan ook nog wat goeds mee te kunnen doen. Samen een bijzondere tijd beleven en een mooie prestatie neerzetten met dit mooie doel erachter. De prestatie is leuk maar uiteindelijk is het veel belangrijker dat er meer aandacht komt voor de palliatieve zorg. Dat de mensen die het nodig hebben hier gebruik van kunnen maken en ook van iedere dag kunnen genieten en blij zijn dat ze die dag hebben.

Stephan Koelen

Stephan Koelen

Loper

Ik ben Stephan Koelen, 42 jaar jong en samen met Bianca en onze dochters Robin en Benthe woonachtig in Tegelen.

Sporten is voor mij altijd heel belangrijk geweest, zoals o.a. voetbal, wielrennen en hardlopen.
Gezondheid is daarbij natuurlijk heel voornaam, maar helaas komt er voor veel mensen een dag dat dit niet meer vanzelfsprekend is.

Al langer speelde ik met het idee om iets te doen voor een goed doel in combinatie met sporten.
Het deelnemen aan de Roparun sluit hier perfect bij aan. Het hieraan mogen deelnemen met dit enthousiaste team voelt voor mij als een voorrecht. Mooi om iets te kunnen betekenen voor anderen!