Luc Cremers

Luc Cremers

Fietser

Dit jaar ga ik voor de derde keer als fietser het Roparun avontuur aan.

Hoe ga je uitleggen wat het Roparun avontuur betekent? Dat is eigenlijk niet te doen. Het is een virus wat je bevangt. Je weet waar je het voor doet. Zorgen dat je zoveel mogelijk geld ophaalt. Geld wat ingezet wordt in de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

De ziekte zet het leven op de kop voor degene wat het treft en voor hun familie. Door het geld, kunnen extra voorzieningen aangeschaft worden, om dat stuk wat te verzachten. Met ons team, Samen Voor Palliatief (S.V.P) gaan we dit avontuur aan en gaan we de run van Hamburg naar Rotterdam volbrengen.

Sandra Cremers

Sandra Cremers

Fietser

Mijn naam is Sandra Cremers. Ik woon in Tegelen met mijn man en twee prachtige dochters. In 2014 startte mijn eerste ‘Avontuur voor het leven’ vanuit een betoverend Parijs. In de daarop volgende jaren maakte ik kennis met al het moois van de route Hamburg. Onvergetelijke ervaringen met intense momenten en bijzondere ontmoetingen. In 2019 fiets ik mijn vijfde Roparun, dit jaar vanuit Parijs.

In mijn directe omgeving ervaar ik de pijn en het verdriet van deze vreselijke ziekte en hoe belangrijk die palliatieve zorg is. Daarnaast merk ik hoe weinig mensen de Stichting Roparun en haar doelen kennen. We hebben dan ook een belangrijke taak om de Stichting Roparun en de doelen in deze regio en daarbuiten, op de kaart te zetten. Samen met ons mooie team. Ieder teamlid met een eigen motivatie voor deelname.

Nancy Kempen

Nancy Kempen

Fietser

Mijn naam is Nancy Kempen 49 jaar, geboren en getogen in Tegelen waar ik samenwoon met Ronny (chauffeur in ons team). Ik ben moeder van twee zoons, Lars 21 en Julian 18 jaar. Ik ben werkzaam in de transportbranche. Verder ben ik een fanatiek sporter: Trailrunning, hardlopen, Indoor Cycling, mountainbiken, fitness, pilates en skiën.

Ik heb in 2017 meegedaan als loper van Team SVP. Dit was een ervaring die met geen pen te beschrijven is. Ongelofelijk mooi ! Een avontuur met een lach en een traan. In 2019 ga ik opnieuw mee als fietser.

Ik voel me vereerd dat ik weer een steentje mag bijdragen in 2019. Wij gaan er weer een succes van maken want we hebben een top team waar we met recht trots op mogen zijn!

Edith Trienes

Edith Trienes

Fietser

Mijn naam is Edith Trienes, ik ben getrouwd met Huub en moeder van 2 kinderen: Alyssa en Tim. In 2017 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Roparun. Dit “Avontuur voor het leven” heeft mijn hart gestolen.

Een paar jaar heb ik de bijzondere en mooie verhalen van vriendinnen en sportmaatjes over de Roparun aangehoord. Maar niks van deze verhalen komt in de buurt van de ervaring zelf. Het is een zware tocht, met zoveel mooie en bijzondere momenten die nauw samen hangen met afzien zowel lichamelijk als mentaal.

Aan de andere kant. Wat is afzien? Iedereen kent wel iemand in zijn direct omgeving die vecht of gevochten heeft tegen kanker. Zelf heb ik in 2011 mijn moeder verloren aan deze ziekte. De machteloosheid die je voelt, het gevoel van niks kunnen doen is vreselijk.

Ook komend jaar ga ik samen met ons geweldige team deze sportieve uitdaging aan. Zo kan ik op mijn manier een steentje bijdragen en zoveel mogelijk geld zamelen om het leven en het leed van mensen met kanker en hun naasten voor zover mogelijk te verzachten. Samen gaan we ook dit jaar die tocht weer volbrengen, Samen trekken we die kar, Samen voor Palliatief!

Laura Bremmers

Laura Bremmers

Fietser

Mijn naam is Laura Bremmers. Ik ben 41 jaar en woon sinds enkele jaren weer in Tegelen samen met Bob en ons kleine gezinnetje bestaande uit Melanie, jongste dochter van Bob, Diablo onze kat en Diesel onze hond.
Naast mijn werk als fotografe ben ik veel in de sportschool te vinden waar ik zelf train maar ook Spinning, Body power en Super-fit lessen geef. Wanneer de tijd het toelaat ga ik graag een stukje hardlopen.

Sinds mijn zus Edith, ook actief in ons team, zich inzet voor de Roparun volg ik het team bij al hun activiteiten. Van uitzwaaien bij vertrek tot de ontvangst in Rotterdam tot de avonturen onderweg. Ook een aantal van mijn hardloopmaatjes maken deel uit van het team. Via hun bereikten mij de verhalen over deze bijzondere run waardoor het bij mij ook begon te kriebelen. Niet alleen vanwege het avontuur, maar vooral vanwege al het hartzeer en leed wat deze ziekte met zich mee brengt.

Ik ben er trots op dat ik dit jaar het team mag versterken als fietser, mij mag inzetten voor de palliatieve zorg, wetende dat mijn bijdrage een kleine verlichting geeft.

Fred van de Wijngaard

Fred van de Wijngaard

Fietser

Dit wordt mijn derde Roparun. Door mijn vrouw ben ik betrokken en geïnspireerd geraakt voor dit geweldige doel. Ik zal mij voor de volle 100% inzetten. Ik heb het belang voor de palliatieve zorg van dichtbij heb ervaren.