De 1e jaars studenten van Gilde Food & Hospitality College te Venlo, benaderden onlangs ons bestuur en deelden vol enthousiasme hun plannen voor een Benefietdiner. Met dit initiatief willen zij een mooie bijdrage leveren aan de doelen die de Stichting Roparun ondersteunt. De studenten nemen de volledige regie voor de organisatie- en invulling van deze avond. 

 

Het Benefietdiner vindt plaats op donderdag 28 juni 2018 om 17.00 uur. De studenten nodigen u graag uit in het restaurant aan de Laaghuissingel 4 in Venlo. Hier kunt u genieten van een avond vol muziek, een sponsoractie en overheerlijke dranken en gerechten.

 

De kosten bedragen € 58,00 p.p. Het bedrag is gebaseerd op de 580 kilometer, die het Roparun team binnen 48 uur hardlopend en fietsend zal afleggen tijdens Roparun editie 2019. De volledige opbrengst van deze avond gaat naar Roparun team Samen Voor Palliatief, waarbij de eerste opbrengsten voor Roparun 2019 een feit zullen worden.

Als Roparun team organiseren wij in de aanloop naar de Roparun, evenementen en activiteiten om geld in te zamelen voor doelen die het leven van mensen met kanker, waar mogelijk, veraangenamen. Een bijzonder ‘Avontuur voor het leven’, waarbij 309 teams tijdens Roparun editie 2018 een bedrag van 5,1 miljoen euro bij elkaar brachten.


Neemt u deel aan de Benefietavond? Meld u dan snel aan en stuur een e-mail naar Benefietdiner.gilde@gmail.com. Vol=vol.
Kunt u er niet bij zijn, maar wilt u wel bijdragen of eventueel een product of dienst leveren voor de sponsoractie? Stuurt u dan ook een e-mail naar hetzelfde e-mailadres. De studenten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Alvast bedankt, mede namens alle studenten manager/ondernemer – horeca leerjaar 1:
Maarten, Selina, Michelle, Lars, Nadja, Dominic, Niels, Julia, Iris, Maud, Tamara, Carmen, Zita, Naomi, Roma, Kim, Quinty, Tessa en Joep.

Gilde Food & Hospitality College

Laaghuissingel 4

5913 ES VENLO

06-27566541

Benefietdiner.gilde@gmail.com