Rene van Eersel

Rene van Eersel

Chauffeur

Mijn naam is Rene van Eersel, 42 jaar oud en woonachtig in Blerick. Ik ben getrouwd met Ank en samen hebben we 2 jongens Nick en Raf. Sinds 2016 jaar heb ik mijn eigen expeditiebedrijf Rebex Logistics.
Mijn eerste echte ervaring met deze verschrikkelijke ziekte was in 2008 toen mijn vader gediagnosticeerd werd met non-Hodgkin / bloedkanker. Anderhalve maand na de diagnose is hij overleden in de leeftijd van 56 jaar.

Mijn motivatie is om mensen te helpen die in hun laatste fase zitten en om het leven voor die mensen draaglijker te maken. Op welke manier dan ook.
In 2015 heb ik de Roparun meegedaan als loper. Deze keer zet ik mij in als voorzitter en chauffeur voor deze prachtige stichting. Eén keer de Roparun gedaan en je wilt niets anders meer.

John Janssen

John Janssen

Navigator

Mijn naam is John Janssen en woonachtig in Tegelen en vader van twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord als planvormer binnen de afdeling Operationele Voorbereiding Mijn hobby’s zijn vastelaovend vieren en ons Roparunteam. En af en toe een voetbalwedstrijd bezoeken.

In 2018 ben ik voor het eerst meegegaan met dit team, niet wetende wat ik kon verwachten. Het team, de toeschouwers, de nachtelijke ritten naar de volgende rustplaats, de emoties, de aankomst. Kortom. Ik ben besmet. Besmet met het virus Roparun waarvoor iedereen mij in het team gewaarschuwd heeft. Dit jaar ga ik weer mee op de route als navigator.

Helaas heb ik ook ervaring met deze verschrikkelijke ziekte. Begin 2017 is bij mijn vader slokdarmkanker vastgesteld en kregen we al vrij snel het bericht dat ze hem helaas niet meer konden behandelen, hierdoor ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met een vorm van palliatieve zorg. Op 20 juli 2017 heeft mijn vader de strijd helaas moeten staken.

Door mee te doen met de Roparun hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan mooie momenten die dierbaren nog met elkaar kunnen beleven.

Dave Heinrichs

Dave Heinrichs

Chauffeur

Hallo, ik ben Dave Heinrichs. Geboren op 22 oktober, in 1976, in tegelen.

Ik ben getrouwd met Ruth, een van de lopers, en heb samen met haar 2 kinderen, Sef en Sjuulke.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op het projectbureau/technische dienst van MIFA Precision-extrusion in Blerick.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen, onze moestuin, sleutelen aan de auto, en het bourgondische leven.

Ik ben in contact gekomen met de Roparun via Ruth. Zij was al een jaar eerder gevraagd, maar helaas is vlak na de run haar vader, mijn schoonvader te jong overleden aan deze vreselijke ziekte.

Graag wil ik mijn steentje als chauffeur bijdragen aan Roparunteam Samen voor Palliatief en er samen met de andere vrijwilligers een groot succes van gaan maken!

Ronny Steijvers

Ronny Steijvers

Chauffeur

Mijn naam is Ronny Steijvers. Ik woon in Tegelen en ben van beroep vrachtwagenchauffeur. Ik ben in contact gekomen met de Roparun door mijn partner Nancy (fietser in team SVP).

Mede door haar enthousiaste inzet en de inzet van de rest van het team ben ik geïnspireerd geraakt om mee te doen.Na een pauze van twee jaar ga ik als chauffeur van Team SVP mijn steentje bijdragen om van Roparun 2022 een succes te maken!

Mark van Hees

Mark van Hees

Navigator

Mijn naam is Mark van Hees en ik woon samen met mijn partner Daisy en onze kinderen Meike en Minou in Tegelen.
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als senior medewerker Beveiliging bij de Rooyse Wissel in Oostrum.
Mijn hobby’s zijn de Vastelaovend, zowel het vieren als het organiseren ervan, kamperen en muziek.

Via John heb ik kennis gemaakt met Stichting Roparun en Samen Voor Palliatief en heb ik het team gedurende de run via sociale media gevolgd. De avonturen die ze beleefden, hebben me enthousiast gemaakt voor dit goede doel!
In 2021 kreeg ik last minute het verzoek om Samen Voor Palliatief te komen versterken als navigator en heb toen ook volmondig “JA” gezegd. Helaas was de editie in 2021 maar een halve en wist ik totaal niet wat ik ervan moest verwachten, maar bij terugkomst was ik ervan overtuigd dat ik dit weer wilde meemaken! Daarom zal ik me in 2022 wederom inzetten om samen met het team deze prestatie te leveren en zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel! Want hoe zwaar en emotioneel het soms ook kan zijn onderweg, is dit niet te vergelijken met de strijd die de mensen waarvoor we dit doen moeten leveren. Ik ben dan ook trots dat ik samen met het team kan bijdragen om het voor allen die het nodig hebben, de strijd wat draaglijker kan maken!