Rene van Eersel

Rene van Eersel

Chauffeur

Mijn naam is Rene van Eersel, 42 jaar oud en woonachtig in Blerick. Ik ben getrouwd met Ank en samen hebben we 2 jongens Nick en Raf. Sinds 2016 jaar heb ik mijn eigen expeditiebedrijf Rebex Logistics.
Mijn eerste echte ervaring met deze verschrikkelijke ziekte was in 2008 toen mijn vader gediagnosticeerd werd met non-Hodgkin / bloedkanker. Anderhalve maand na de diagnose is hij overleden in de leeftijd van 56 jaar.

Mijn motivatie is om mensen te helpen die in hun laatste fase zitten en om het leven voor die mensen draaglijker te maken. Op welke manier dan ook.
In 2015 heb ik de Roparun meegedaan als loper. Deze keer zet ik mij in als voorzitter en chauffeur voor deze prachtige stichting. Eén keer de Roparun gedaan en je wilt niets anders meer.

Dave Heinrichs

Dave Heinrichs

Chauffeur

Hallo, ik ben Dave Heinrichs. Geboren op 22 oktober, in 1976, in tegelen.

Ik ben getrouwd met Ruth, een van de lopers, en heb samen met haar 2 kinderen, Sef en Sjuulke.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam op het projectbureau/technische dienst van MIFA Precision-extrusion in Blerick.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen, onze moestuin, sleutelen aan de auto, en het bourgondische leven.

Ik ben in contact gekomen met de Roparun via Ruth. Zij was al een jaar eerder gevraagd, maar helaas is vlak na de run haar vader, mijn schoonvader te jong overleden aan deze vreselijke ziekte.

Graag wil ik mijn steentje als chauffeur bijdragen aan Roparunteam Samen voor Palliatief en er samen met de andere vrijwilligers een groot succes van gaan maken!

John Janssen

John Janssen

Navigator

Mijn naam is John Janssen en woonachtig in Tegelen en vader van twee kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de Veiligheidsregio Limburg-Noord als brandweerman in het beroepskorps van de gemeente Venlo. Mijn hobby’s zijn vastelaovend vieren en ons Roparunteam. En af en toe een voetbalwedstrijd bezoeken.

In 2018 ben ik voor het eerst meegegaan met dit team, niet wetende wat ik kon verwachten. Het team, de toeschouwers, de nachtelijke ritten naar de volgende rustplaats, de emoties, de aankomst. Kortom. Ik ben besmet. Besmet met het virus Roparun waarvoor iedereen mij in het team gewaarschuwd heeft. Dit jaar ga ik weer mee op de route als chauffeur of navigator. Ik ben nu de dagen al aan het aftellen om te starten vanuit Bremen!

Helaas heb ik ook ervaring met deze verschrikkelijke ziekte. Begin 2017 is bij mijn vader slokdarmkanker vastgesteld en kregen we al vrij snel het bericht dat ze hem helaas niet meer konden behandelen, hierdoor ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met een vorm van palliatieve zorg. Op 20 juli 2017 heeft mijn vader de strijd helaas moeten staken.

Door mee te doen met de Roparun hoop ik een kleine bijdrage te kunnen leveren aan mooie momenten die dierbaren nog met elkaar kunnen beleven.

Jack Lamers

Jack Lamers

Chauffeur

Ik ben Jack Lamers, geboren in Tegelen in 1964 en sinds 1998 getrouwd met Manuela Lamers-Wetjens. Sinds 1995 wonen we in Hout-Blerick waar onze twee dochters Yannick en Djenna zijn geboren.

Sinds jaren zijn Manuela en ik lid van een Lopersgroep, waarvan het merendeel lid is van Roparun team Samen voor Palliatief.

Toen men nog vrijwilligers zocht was ik meteen bereid mee te doen met deze toppers want ook ik heb de gevolgen van kanker van dichtbij meegemaakt en ben mijn ouders en zus aan deze ziekte verloren.

Samen doen we dit voor het goede doel, omdat we het willen, maar vooral omdat we het kunnen!

Bob Bremmers

Bob Bremmers

Chauffeur

Ik ben Bob Bremmers. Mijn vrije tijd besteed ik graag met wandelen en ravotten met onze hond. Ik vind het ook heerlijk om in een stoel lekker naar diverse muziek te luisteren of een beetje te computeren. Dan kan ik goed ontspannen.

Een andere manier om tot rust te komen is voor mij autorijden. Achter het stuur van een auto of vrachtwagen, het mag allemaal.
Toen mij de vraag gesteld werd om als chauffeur te fungeren tijdens de aankomende Roparun hoefde ik dan ook geen moment te twijfelen en zei meteen ja.
Hoe vaak krijg je de kans om iets te doen voor een goed doel in combinatie met iets wat je echt leuk vindt. Ik ben er trots op dat ik mij samen met dit team in mag gaan zetten voor hen die het echt nodig hebben.