Patty Geijbels

Patty Geijbels

Catering

Dit jaar ga ik, Patty Geijbels, partner van Luc Cremers, me ook inzetten voor het Roparun team Samen Voor Palliatief.
Zoals Luc ook zegt, het is een soort van virus, en hij heeft me dan ook “aangestoken” om mee te doen. Zelfs onze jongens van 13 en 15 zouden ook graag mee willen gaan…. Waarom? Ook wij zien van dichtbij mensen vechten tegen de ziekte. Wat is er dan mooier, dan je in te zetten voor het goede doel, want soms sta je machteloos aan de zijlijn.

Iris Leenen

Iris Leenen

Loper

Mijn naam is Iris Leenen, 40 jaar oud. Moeder van 2 prachtige kinderen, Thijmen (6 jaar) en Jasmijn (10 jaar).

Toen mij werd gevraagd of ik wilde deelnemen aan de Roparun hoefde ik daar niet lang over na te denken. Iedereen kent wel iemand die te maken heeft gehad met kanker: direct en / of indirect.

Zelf heb ik 3x huidkanker gehad. Mijn moeder, oma en tante zijn helaas aan kanker overleden. En zo zijn er nog een aantal bekenden die strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Verdriet en machteloosheid zijn gevoelens die hier onlosmakelijk mee zijn verbonden en mij zijn bijgebleven als de dag van gisteren. Door mee te doen aan de Roparun voel ik mij minder machteloos en kan ik een steentje bijdragen om het leven van kankerpatiënten en hun naasten te verbeteren en veraangenamen.

Samen met dit enthousiaste team gaan we een sportieve prestatie neerzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dat ik hierbij mijn passie voor het hardlopen mag inzetten is een kans die ik niet laat schieten, een avontuur voor het leven!

Maartje Roeven

Maartje Roeven

Sportmasseur

Mijn naam is Maartje Roeven, ik ben 34 jaar oud en woon samen met mijn vriend Will en mijn 2 dochters Alyssa (11) en Sidney (9) in Tienray.

Sinds anderhalf jaar heb ik een eigen massagesalon aan huis, waar ik verschillende ontspanningsmassages aanbied. Iedere massage voelt als een cadeautje die je weggeeft en hoe leuk is het dan als je die cadeautjes mag weggeven aan een geweldige groep mensen die zich zo inzetten voor een fantastisch doel.
Ik hoop dat ik zo dit jaar mijn bijdrage kan leveren.

Romy Stürbl

Romy Stürbl

Verzorger

Ik ben Romy Stürbl, 36 jaar en woon samen met mijn partner en twee jongens van 4 en 6 jaar in Belfeld. Ik ben werkzaam in het wondexpertisecentrum van het VieCuri als wondconsulente.

Op 7 jarige leeftijd ben ik zelf geconfronteerd met een hersentumor waar ik gelukkig van genezen ben. Voor mijn ouders toen een zeer heftige tijd.
Helaas heb ik 5 jaar geleden afscheid moeten nemen van mijn vader die na een ziektebed van 40 dagen veel te vroeg op 57 jarige leeftijd is overleden aan longkanker. Pas nu weet ik hoe belangrijk het is om de laatste weken samen met je dierbaren waardevol in te vullen, zodat je ondanks het enorme gemis terug mag kijken naar een bijzonder afscheid.

De Roparun maakt het voor mij mogelijk om voor alle andere mensen die kampen met deze verschrikkelijke ziekte, geld in te zamelen om voor hun dagen toe te voegen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Een groot avontuur samen met dit geweldig team ga ik ook dit jaar weer graag tegemoet.

Luciënne op het Veld

Luciënne op het Veld

Ondersteuning

Mijn naam is Luciënne op het Veld, ik ben getrouwd met Danny (fietser van ons Roparun team Samen Voor Palliatief). Samen met onze twee tienerdochters wonen we in Belfeld. De afgelopen jaren hebben we van veel familieleden en bekenden afscheid moeten nemen die de ongelijke strijd tegen kanker niet konden winnen. Nog steeds knokken mensen van dichtbij tegen deze ziekte. Met deze personen en hun families in mijn hart wil ik graag mijn steentje bijdragen. In 2015 ben ik in Rotterdam naar de binnenkomst van de Roparunners gaan kijken. Wát een belevenis, wát een inzet en wát een prachtig doel...In 2017 heb ik zelf deelgenomen aan de Roparun als navigator van ons team Samen Voor Palliatief. Een ervaring voor het leven en daar wil ik me heel graag voor blijven inzetten om zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen!