nieuwjaarsstorm_main_dia_17

Programma
NieuwjaarsStorm zal om 10.30 uur beginnen op de Maasboulevard in de Haven, Werf 1, 5911 DK Venlo, met een parcoursverkenning onder leiding van parcoursontwerper Jos Storm. Samen verkennen we het 11,4 km parcours. Jos zal uitleg geven over de nieuwe hindernissen. Na de parcoursverkenning staat om 12.00 uur de Nieuwjaarsduik van DSV VenloStormt op het programma.


Aanmelding en bijdrage
Om deel te nemen aan NieuwjaarsStorm is aanmelding verplicht. Dit kan door het aanmeldformulier in te vullen. Daarnaast ben je verplicht om in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Voor de deelname aan NieuwjaarsStorm geldt een bedrag van 5 euro dit komt ten goede aan het goede doel. Het inschrijfgeld wordt contant voldaan bij het uitreiken van het nummer op 1 januari.

Kleedruimtes en versnapering
Op de Maasboulevard zullen twee trailers geplaatst worden die dienen als kleedruimte. Hier kun je je spullen achter laten en kan je na afloop droge kleding aantrekken. Deze trailers zijn niet bewaakt maar staan wel in het zicht. Ook worden er warme dranken en versnaperingen aangeboden. De opbrengst van deze verkoop komt ten goede aan het goede doel. Betaling kan enkel in contanten.

Waar moet je op letten?
Je kunt alleen meedoen als je in het bezit bent van een zwemdiploma, deelname is op eigen risico. Kinderen onder de 16 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. Voor de veiligheid zijn duikers en EHBO aanwezig.
Het water in de haven is minimaal 2,5 meter diep, afhankelijk van de waterstand. Het is de bedoeling dat je zelf uit het water klimt. Let wel op want het water kan in januari erg koud zijn.

Wat moet je meenemen?
Neem je deel aan de parcoursverkenning? Kom dan in gepaste hardloopkleding. Neem je ook of alleen deel aan de Nieuwjaarsduik, dan raden wij aan de volgende spullen mee te nemen:

  • Badkleding of synthetische sportkleding, voor de duik
  • Een badjas of warme deken, om jezelf warm te houden
  • Droge kleding en schoenen, voor na de duik
  • Een badjas
  • Contant geld om je inschrijving te voldoen