Susan Diebels

Susan Diebels

Fietser

Mijn naam is Susan Diebels. Samen met mijn man, Jeroen Diebels, en onze 2 kinderen, Tim en Femke, woon ik in Hout-Blerick.

Ik ben als fysio/manueel therapeut werkzaam in Belfeld. Hier ben ik, samen met mijn collega’s, dagelijks bezig met de gezondheid van mensen. Op een gezonde manier bewegen staat hierbij altijd centraal!

Zelf ben ik van jongs af aan altijd bezig geweest met sport. Vanuit intensief badmintonnen heb ik de overstap gemaakt naar hardlopen en tegenwoordig houd ik me hoofdzakelijk bezig met fietsen. Bewegen geeft me energie en doet me goed.

Ik zie het als een grote uitdaging om, ook buiten mijn beroep om, nu iets moois te kunnen bijdragen aan de gezondheid van de mens in het algeheel!
Op naar de Roparun 2022!

Sandra Cremers

Sandra Cremers

Fietser

Mijn naam is Sandra Cremers.
In 2014 startte mijn eerste ‘Avontuur voor het leven’ vanuit een betoverend Parijs. In de daarop volgende jaren maakte ik kennis met al het moois van de route Hamburg. Onvergetelijke ervaringen met intense momenten en bijzondere ontmoetingen.

In 2022 fiets ik mijn 7e Roparun. In tegenstelling tot de traditionele startlocaties in Parijs, Almelo en Bremen, starten we deze editie vanuit de evenementen locatie Vliegveld Twenthe voor een ‘rondje’ Nederland. Op ontdekkingsreis en volop genieten in eigen land voor een mooie en bijzondere nieuwe editie.

Nancy Kempen

Nancy Kempen

Fietser

Mijn naam is Nancy Kempen, geboren en getogen in Tegelen waar ik samenwoon met Ronny (chauffeur in ons team). Ik ben moeder van twee zoons, Larsen Julian. Ik ben werkzaam in de transportbranche. Verder ben ik een fanatiek sporter: Trailrunning, hardlopen, Indoor Cycling, mountainbiken, fitness, pilates en skiën.

Ik heb in 2017 meegedaan als loper van Team SVP. Dit was een ervaring die met geen pen te beschrijven is. Ongelofelijk mooi ! Een avontuur met een lach en een traan. In 2018 ben ik meegeweest als fietser omdat ik de Roparun ook eens wilde meemaken op de fiets. Na een pauze van twee jaar stap ik ook in 2022 weer op de fiets.

Ik voel me vereerd dat ik weer een steentje mag bijdragen in 2022. Wij gaan er weer een succes van maken want we hebben een top team waar we met recht trots op mogen zijn!

Edith Trienes

Edith Trienes

Fietser

Mijn naam is Edith Trienes, ik ben getrouwd met Huub en moeder van 2 kinderen: Alyssa en Tim. In 2017 heb ik voor het eerst deelgenomen aan de Roparun. Dit “Avontuur voor het leven” heeft mijn hart gestolen.

Een paar jaar heb ik de bijzondere en mooie verhalen van vriendinnen en sportmaatjes over de Roparun aangehoord. Maar niks van deze verhalen komt in de buurt van de ervaring zelf. Het is een zware tocht, met zoveel mooie en bijzondere momenten die nauw samen hangen met afzien zowel lichamelijk als mentaal.

Aan de andere kant. Wat is afzien? Iedereen kent wel iemand in zijn direct omgeving die vecht of gevochten heeft tegen kanker. Zelf heb ik in 2011 mijn moeder verloren aan deze ziekte. De machteloosheid die je voelt, het gevoel van niks kunnen doen is vreselijk.

Ook komend jaar ga ik samen met ons geweldige team deze sportieve uitdaging aan. Zo kan ik op mijn manier een steentje bijdragen en zoveel mogelijk geld zamelen om het leven en het leed van mensen met kanker en hun naasten voor zover mogelijk te verzachten. Samen gaan we ook dit jaar die tocht weer volbrengen, Samen trekken we die kar, Samen voor Palliatief!

Laura Bremmers

Laura Bremmers

Fietser

Mijn naam is Laura Bremmers. Ik ben 41 jaar en woon sinds enkele jaren weer in Tegelen.
Naast mijn werk als fotografe ben ik veel in de sportschool te vinden waar ik zelf train maar ook Spinning, Body power en Super-fit lessen geef. Wanneer de tijd het toelaat ga ik graag een stukje hardlopen.

Sinds mijn zus Edith, ook actief in ons team, zich inzet voor de Roparun volg ik het team bij al hun activiteiten. Van uitzwaaien bij vertrek tot de ontvangst in Rotterdam tot de avonturen onderweg. Ook een aantal van mijn hardloopmaatjes maken deel uit van het team. Via hun bereikten mij de verhalen over deze bijzondere run waardoor het bij mij ook begon te kriebelen. Niet alleen vanwege het avontuur, maar vooral vanwege al het hartzeer en leed wat deze ziekte met zich mee brengt.

Ik ben er trots op dat ik dit jaar het team mag versterken als fietser, mij mag inzetten voor de palliatieve zorg, wetende dat mijn bijdrage een kleine verlichting geeft.

Tim Bertrams

Tim Bertrams

Fietser

Ik ben Tim Bertrams en deel mijn leven met Sandra en onze kinderen Stijn, Floor en Daan. We zijn woonachtig in het centrum van Blerick. Vorig jaar had ik bijna meegedaan met de Roparun voor team SVP, maar toen kreeg ik het helaas agendatechnisch niet geregeld. Dit jaar lukt het gelukkig wel en mag ik als fietser de renners gaan begeleiden. Ik vind dit super en heb er enorm veel zin in. In vrije tijd is fietsen (MTB en racefietsen) mijn lust en mijn leven.

Waarom meedoen? Enerzijds is het mijns inziens super leuk om met een team een wereldprestatie neer te zetten en anderzijds heb ik zoals velen van nabij meegemaakt wat een ongeneeslijke ziekte met een patiënt, maar zeker ook met de familie en vrienden kan doen. Als ik daar maar een klein beetje aan bij kan dragen doe ik dat heeeeel graag.

Luc

Luc

Fietser

Dit jaar ga ik voor de vierde keer als fietser het Roparun avontuur aan.

Hoe ga je uitleggen wat het Roparun avontuur betekent? Dat is eigenlijk niet te doen. Het is een virus wat je bevangt. Je weet waar je het voor doet. Zorgen dat je zoveel mogelijk geld ophaalt. Geld wat ingezet wordt in de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

De ziekte zet het leven op de kop voor degene wat het treft en voor hun familie. Door het geld, kunnen extra voorzieningen aangeschaft worden, om dat stuk wat te verzachten. Met ons team, Samen Voor Palliatief gaan we dit avontuur aan en gaan we de run van Enschede naar Rotterdam volbrengen.