Susan Diebels

Susan Diebels

Fietser

Mijn naam is Susan Diebels. Samen met mijn man, Jeroen Diebels, en onze 2 kinderen, Tim en Femke, woon ik in Hout-Blerick.

Ik ben als fysio/manueel therapeut werkzaam in Belfeld. Hier ben ik, samen met mijn collega’s, dagelijks bezig met de gezondheid van mensen. Op een gezonde manier bewegen staat hierbij altijd centraal!

Zelf ben ik van jongs af aan altijd bezig geweest met sport. Vanuit intensief badmintonnen heb ik de overstap gemaakt naar hardlopen en tegenwoordig houd ik me hoofdzakelijk bezig met fietsen. Bewegen geeft me energie en doet me goed.

Ik zie het als een grote uitdaging om, ook buiten mijn beroep om, nu iets moois te kunnen bijdragen aan de gezondheid van de mens in het algeheel!
Op naar de Roparun 2023!

Sandra Cremers

Sandra Cremers

Fietser

Mijn naam is Sandra Cremers.
In 2014 startte mijn eerste ‘Avontuur voor het leven’ vanuit een betoverend Parijs. In de daarop volgende jaren maakte ik kennis met al het moois van de route Hamburg. Onvergetelijke ervaringen met intense momenten en bijzondere ontmoetingen.

In 2023 fiets ik mijn 7e Roparun. In tegenstelling tot de traditionele startlocaties in Parijs, Almelo en Bremen, start deze editie vanuit de evenementen locatie Vliegveld Twenthe voor een ‘rondje’ Nederland. Op ontdekkingsreis en volop genieten in eigen land voor een mooie en bijzondere editie.

Nancy Kempen

Nancy Kempen

Fietser

Mijn naam is Nancy Kempen, geboren en getogen in Tegelen waar ik samenwoon met Ronny (chauffeur in ons team). Ik ben moeder van twee zoons, Lars en Julian. Ik ben werkzaam in de transportbranche. Verder ben ik een fanatiek sporter: Trailrunning, hardlopen, Indoor Cycling, mountainbiken, fitness, pilates en skiën.

Ik heb in 2017 meegedaan als loper van Team SVP. Dit was een ervaring die met geen pen te beschrijven is. Ongelofelijk mooi ! Een avontuur met een lach en een traan. In 2018 ben ik meegeweest als fietser omdat ik de Roparun ook eens wilde meemaken op de fiets. Na een pauze van twee jaar ben ik in 2022 weer op de fiets gestapt.

Ik voel me vereerd dat ik ook dit jaar weer een steentje mag bijdragen. Wij gaan er weer een succes van maken want we hebben een top team waar we met recht trots op mogen zijn!

Kariene van de Wijngaard

Kariene van de Wijngaard

Fietser

En dan krijg je de diagnose kanker, Je wereld staat ineens stil en dan kom je in een achtbaan van onzekerheden, angst en verdriet terecht. Je bent ineens niet meer Annie, Piet of Jan maar patiënt. Dit heeft een enorme impact voor diegene en voor diegene die hem/haar lief is.

Ik ben Kariene vd Wijngaard en fietser van dit geweldig team. Ik ga mij voor 200% inzetten om het leven van diegene die door deze ziekte getroffen worden waar mogelijk te veraangenamen.

Tim Bertrams

Tim Bertrams

Fietser

Ik ben Tim Bertrams en deel mijn leven met Sandra en onze kinderen Stijn, Floor en Daan. We zijn woonachtig in het centrum van Blerick. Dit wordt mijn 3e Roparun. Na een ingekorte Covid editie door onze eigen regio én een volledige verregende versie in 2022 is het dit jaar tijd voor een lekker warme en zonnige editie. Het kaarsje brand ik hiervoor in ieder geval. Als fietser mag ik de renners gaan begeleiden. Je bent de navigator en zorgt voor een veilige run samen met de lopers en begeleidende busjes. Ik vind dit super leuk om te doen en heb er enorm veel zin in. In vrije tijd is fietsen (MTB, gravel en racefietsen) mijn lust en mijn leven. Fietsen doe ik dus regelmatig alleen niet op zo’n tempo en in 5 etappes.

Waarom meedoen? Enerzijds is het mijns inziens super leuk om met een team een wereldprestatie neer te zetten en anderzijds heb ik zoals velen van nabij meegemaakt wat een ongeneeslijke ziekte met een patiënt, maar zeker ook met de familie en vrienden kan doen. Als ik daar maar een klein beetje aan bij kan dragen doe ik dat heeeeel graag.