Leon Geeraets

Leon Geeraets

Loper

Mijn naam is Leon Geeraets en ik woon in de Boekend. Ik werk al meer dan 30 jaar in de hulpverlening en daarnaast ben ik actief als personal trainer, gewichtsconsulent en sportmasseur. Sporten is een uitlaatklep om alle balletjes hoog te kunnen houden in dit drukke leven. Ik ga graag extreme uitdagingen aan en loop o.a. meerdaagse ultralopen. In 2018 nam ik deel aan de Marathon des Sables in de woestijn in Marokko.

Dit wordt mijn 5e Roparun. In 2015 liep ik vanuit Parijs naar Rotterdam. In 2021 een rondje Nederland. En in 2023 ga ik met mijn teamleden van SVP de uitdaging aan vanuit Twente naar Rotterdam.
Het is mooi om met hardlopen iets te kunnen betekenen voor mensen die dat niet meer kunnen en zo een steentje bij te dragen aan hun geluk.

Judith Heijnen

Judith Heijnen

Loper

Ik ben Judith Heijnen. Ik woon samen met Stef en onze 2 kinderen, Marin en Bram, in Sevenum. Ik werk als fysiotherapeut bij Kr8 in Horst, waar bewegen natuurlijk aan de orde van de dag is en waar ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan kwaliteit van bewegen.
Verder bestaat een belangrijk deel van mijn leven uit hardlopen, het laat je doorzetten, maar ook relativeren. Het bracht me al vele mooie herinneringen en veel mooie mensen op mijn pad. Hardlopen stelt me nu in staat om iets moois terug te doen.

In 2021 ben ik voor het eerst meegeweest met het team Samen Voor Palliatief en ook dit jaar ga ik het ‘avontuur voor het leven’ weer aan. Ik hoop samen met hen zoveel mogelijk geld in te zamelen om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven als er van kwantiteit geen sprake meer is.

Stephan Koelen

Stephan Koelen

Loper

Mijn naam is Stephan Koelen en samen met Bianca en onze dochters Robin en Benthe woonachtig in Steyl.
Sporten is voor mij altijd heel belangrijk geweest, zoals o.a. voetbal, wielrennen en hardlopen.
Gezondheid is daarbij natuurlijk heel voornaam, maar helaas komt er voor veel mensen een dag dat dit niet meer vanzelfsprekend is.
Al langer speelde ik met het idee om iets te doen voor een goed doel in combinatie met sporten.
Het deelnemen aan de RopaRun sluit hier perfect bij aan. Het hieraan mogen deelnemen met dit enthousiaste team voelt voor mij als een voorrecht. Mooi om iets te kunnen betekenen voor anderen!

Tanja Jeucken

Tanja Jeucken

Loper

Ik ben Tanja Jeucken. Ik woon met mijn gezin in Sevenum. Na de geboorte van de jongste in 2012 ben ik gaan hardlopen. Een heerlijke sport waarmee ik zowel kan ontspannen als ook mezelf kan uitdagen om mijn grenzen te verleggen.

De Roparun zie ik als een mooi avontuur, waarbij we als team samenwerken om leven toe te voegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.
In het ziekteproces van mijn ouders, die allebei overleden zijn aan kanker, heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe belangrijk de laatste levensfase van mensen is. Ik ben vereerd dat ik samen met ons team Samen Voor Palliatief een bijdrage mag leveren aan de Roparun en zo een beetje verschil kan maken voor de mensen en gezinnen die onze steun nu zo hard nodig hebben.

Ruth Heinrichs

Ruth Heinrichs

Loper

Hallo, ik ben Ruth Heinrichs-Clabbers.
Geboren en getogen in Tegelen.
Samen met Dave, een van de chauffeurs, hebben we 2 kinderen.
Zoon Sef en dochter Sjuulke.
Ik werk als vaste nachtdienst op 6 gesloten groepswoningen, in Tegelen.
Daar heb ik al veel te maken gehad met palliatieve zorg.
Mijn hobby is sporten. Krachttraining in de sportschool, en natuurlijk hardlopen.
Hardlopen begon voor mij op de storm- en hindernisbanen bij Defensie.
Daarna bleef ik obstakelruns rennen, uiteindelijk ben ik ook gaan lopen op de verharde weg.
De afstanden werden steeds verder. Elke keer wilde ik een stap verder.
Dus toen de vraag kwam of ik mee wilde lopen met de Roparun, kon ik niet twijfelen!
Ja, was meteen mijn antwoord. Weer een stap verder.
Deze vraag kreeg ik ook al voor de Roparun van 2019.
Helaas moest ik nee beantwoorden. Mijn vader werd steeds zieker. Is net na de Roparun ook overleden.
Te jong, en ook door die vreselijke ziekte.
Nu ben ik er klaar voor. Heb er veel zin in.
Vind het geweldig om met mijn hobby, iets te kunnen betekenen voor het goede doel.

Eveline Gubbels

Eveline Gubbels

Loper

Mijn naam is Eveline Gubbels en ik ben samen met mijn echtgenoot Marcel en kinderen Julian, Isabel en Benjamin woonachtig in Steyl. In het dagelijkse leven werk ik als gerechtsjurist familie- en jeugdrecht bij het gerechtshof in Den Bosch. Binnen mijn gezin speelt sport een belangrijke rol en mijn vrije tijd besteed ik dan ook graag aan mijn grote hobby; hardlopen. Samen met mijn hardloopmaatjes heb ik al mooie herinneringen mogen maken, waaronder ook de Roparun.
In 2019 heb ik met team ‘Samen voor Palliatief’ mijn 1e Roparun beleefd van Parijs naar Rotterdam; een hele intense ervaring! En tevens een mooie manier om met het uitoefenen van je hobby een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzonder goede doel.
Ook dit jaar hoop ik weer samen met dit enthousiaste team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankerpatiënten die in hun laatste levensfase zijn.
Met z’n allen hebben we dezelfde missie: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Richard Hendrix

Richard Hendrix

Loper

Mijn naam is Richard Hendrix en woon sinds jaar en dag in Tegelen.

Sporten heeft altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven uitgemaakt. Sport is voor mij de ideale uitlaatklep om even actief te ontspannen en de hectiek van de dag los te laten. Mijn hobby’s zijn o.a. Bodypump, HIT training en natuurlijk hardlopen. Obstakelruns, trails en hardlopen op de verharde weg.

Buiten het sociale aspect gaat het bij hardlopen bij niet alleen om het aantal kilometers; de uitdaging hierin zit ook in het mentale aspect. Het geeft je doorzettingskracht.
Gezondheid is een groot goed, maar helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.

De Roparun is een fantastisch initiatief!
Deelname aan de Roparun betekent voor mij samen met een team het avontuur aangaan en een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel.

Om met hardlopen de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten trachten te verbeteren en een steentje te kunnen bijdragen aan hun geluk is voor mij een voorrecht!

Sandra Jeurissen

Sandra Jeurissen

Loper

Ik ben Sandra Jeurissen, een sportfanaat in boksen, yoga en hardlopen met als beroep alternatief geneeskundige in TCM. Als geboren Lottumse ben ik verwend met looproutes langs geurende rozenvelden, een ochtendzonschittering bij de maas en het schuitwater waar je heerlijke trailtjes kunt lopen. Tijdens de routes van de Roparun kom je erachter hoe mooi Nederland is buiten mijn eigen omgeving. De motivatie waarom ik meedoe is de betekenis die het heeft voor mensen die te maken hebben met kanker, de impact van de ziekte, de strijd en het verlies. Alle mensen die tijdens deze Pinksterdagen inzetten en langs de route staan om ons aan te moedigen in weer en wind, dag en nacht maakt het voor mij de moeite waard om weer een kilometer verder te lopen. Met een fantastisch team om me heen voelt het als een extra familie die tijdens de Pinksterdagen allemaal met passie voor hetzelfde doel gaan: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.