Leon Geeraets

Leon Geeraets

Loper

Mijn naam is Leon Geeraets, 50 jaar en ik woon in de Boekend. Ik werk al meer dan 30 jaar in de hulverlening en daarnaast ben ik actief als personal trainer, gewichtsconsulent en sportmasseur. Sporten is een uitlaatklep om alle balletjes hoog te kunnen houden in dit drukke leven. Ik ga graag extreme uitdagingen aan en loop o.a. meerdaagse ultralopen. In 2018 nam ik deel aan de Marathon des Sables in de woestijn in Marokko.
Dit wordt mijn 2e Roparun. In 2015 liep ik vanuit Parijs naar Rotterdam. Dit jaar ga ik met mijn teamleden van SVP de uitdaging aan vanuit Bremen naar Rotterdam.
Het is mooi om met hardlopen iets te kunnen betekenen voor mensen die dat niet meer kunnen en zo een steentje bij te dragen aan hun geluk.

Judith Heijnen

Judith Heijnen

Loper

Ik ben Judith Heijnen, 42 jaar. Ik woon samen met Stef en onze 2 kinderen, Marin (13) en Bram (11), in Sevenum. Ik werk als fysiotherapeut in Belfeld, waar bewegen natuurlijk aan de orde van de dag is en waar ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan kwaliteit van bewegen.
Verder bestaat een belangrijk deel van mijn leven uit hardlopen, het laat je doorzetten, maar ook relativeren. Het bracht me al vele mooie herinneringen en veel mooie mensen op mijn pad. Hardlopen stelt me nu in staat om iets moois terug te doen.

In 2020 ga ik voor het eerst mee met het team Samen Voor Palliatief en ga ik dit ‘avontuur voor het leven’ aan. Ik hoop samen met hen zoveel mogelijk geld in te zamelen om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven als er van kwantiteit geen sprake meer is.

Stephan Koelen

Stephan Koelen

Loper

Ik ben Stephan Koelen, 42 jaar jong en samen met Bianca en onze dochters Robin en Benthe woonachtig in Tegelen.

Sporten is voor mij altijd heel belangrijk geweest, zoals o.a. voetbal, wielrennen en hardlopen.
Gezondheid is daarbij natuurlijk heel voornaam, maar helaas komt er voor veel mensen een dag dat dit niet meer vanzelfsprekend is.

Al langer speelde ik met het idee om iets te doen voor een goed doel in combinatie met sporten.
Het deelnemen aan de Roparun sluit hier perfect bij aan. Het hieraan mogen deelnemen met dit enthousiaste team voelt voor mij als een voorrecht. Mooi om iets te kunnen betekenen voor anderen!

Saskia Spann

Saskia Spann

Loper

Mijn naam is Saskia Spann en woon met mijn gezin in Blerick. Sporten is altijd een belangrijke factor in mijn leven geweest. Liefst zo veel en zo vaak mogelijk maar dit is tegenwoordig een uitdaging in verband met de combinatie van een fulltime baan en een fulltime gezinsleven met 2 dochters. Na het lopen van diverse marathons kijk ik wederom heel erg uit naar deze uitdaging: de Roparun.
Niet alleen het aantal kilometers is een uitdaging maar ook emotioneel gezien is het een lange weg. Dat heb ik in 2019 al mee mogen maken. Zeker de moeite waard om ook de volgende Roparun editie weer van de partij te zijn!
Mijn vader en schoonmoeder hebben de kanker overwonnen maar dat geldt niet voor iedereen. Ik hoop op deze manier mijn steentje hieraan bij te kunnen dragen.

Kaj Vos

Kaj Vos

Loper

Mijn naam is Kaj Vos, 36 jaar oud, geboren in Veghel en woonachtig in Blerick.

Hardlopen is een deel van mijn leven en heeft mij ook heel veel gebracht onder andere ben ik daardoor ruim 25 kilo afgevallen en is bijvoorbeeld mijn zelfvertrouwen ook flink gegroeid. Inmiddels zijn we ook al weer 8 marathons verder.

Nu ik mijn passie aan een goed doel kan koppelen is het natuurlijk helemaal mooi en het lijkt mij ook de Roparun een geweldige uitdaging. Het zal zwaar worden, maar een ervaring die ik met een leuk team mag delen.

In mijn prive leven heb ik helaas ook met kanker te maken gehad en daarom vind ik het doel om te lopen om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg voor de mensen die aan kanker lijden goed.

Mara Vossen

Mara Vossen

Loper

Mijn naam is Mara Vossen. Ik woon samen met mijn man Ralph en 2 dochters Rianne en Lotte in Blerick.

Ik ben werkzaam als begeleidster bij het activiteitencentrum van PSW in Tegelen.
Sporten is een grote hobby van me, ik ben inmiddels al jaren besmet met het hardloopvirus en sinds enige tijd heb ik gemerkt dat ik wielrennen ook erg leuk vind!

In 2014 heb ik voor het eerst mee mogen doen met de Roparun. Dit is een ervaring voor het leven!
In 2020 loop ik de Roparun voor de 3e keer. Ik ben blij dat ik op deze manier iets kan betekenen voor dit goede doel!

Ruth Heinrichs

Ruth Heinrichs

Loper

Hallo, ik ben Ruth Heinrichs-Clabbers.
Geboren en getogen in Tegelen.
Samen met Dave, een van de chauffeurs, hebben we 2 kinderen.
Zoon Sef en dochter Sjuulke.
Ik werk als vaste nachtdienst op 6 gesloten groepswoningen, in Tegelen.
Daar heb ik al veel te maken gehad met palliatieve zorg.
Mijn hobby is sporten. Krachttraining in de sportschool, en natuurlijk hardlopen.
Hardlopen begon voor mij op de storm- en hindernisbanen bij Defensie.
Daarna bleef ik obstakelruns rennen, uiteindelijk ben ik ook gaan lopen op de verharde weg.
De afstanden werden steeds verder. Elke keer wilde ik een stap verder.
Dus toen de vraag kwam of ik mee wilde lopen met de Roparun, kon ik niet twijfelen!
Ja, was meteen mijn antwoord. Weer een stap verder.
Deze vraag kreeg ik ook al voor de Roparun van 2019.
Helaas moest ik nee beantwoorden. Mijn vader werd steeds zieker. Is net na de Roparun ook overleden.
Te jong, en ook door die vreselijke ziekte.
Nu ben ik er klaar voor. Heb er veel zin in.
Vind het geweldig om met mijn hobby, iets te kunnen betekenen voor het goede doel.

Eveline Gubbels

Eveline Gubbels

Loper

Mijn naam is Eveline Gubbels en ik ben samen met mijn echtgenoot Marcel en kinderen Julian, Isabel en Benjamin woonachtig in Steyl. In het dagelijkse leven werk ik als kandidaat-notaris in Roermond. Binnen mijn gezin speelt sport een belangrijke rol en mijn vrije tijd besteed ik dan ook graag aan mijn grote hobby; hardlopen. Samen met mijn hardloopmaatjes heb ik al mooie herinneringen mogen maken, waaronder ook de Roparun.
In 2019 heb ik met team ‘Samen voor Palliatief’ mijn 1e Roparun beleefd van Parijs naar Rotterdam; een hele intense ervaring! En tevens een mooie manier om met het uitoefenen van je hobby een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzonder goede doel.
Ook in 2020 hoop ik weer samen met dit enthousiaste team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankerpatiënten die in hun laatste levensfase zijn.
Met z’n allen hebben we dezelfde missie: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.