Stephan Koelen

Stephan Koelen

Loper

Mijn naam is Stephan Koelen en samen met Bianca en onze dochters Robin en Benthe woonachtig in Steyl.
Sporten is voor mij altijd heel belangrijk geweest, zoals o.a. voetbal, wielrennen en hardlopen.
Gezondheid is daarbij natuurlijk heel voornaam, maar helaas komt er voor veel mensen een dag dat dit niet meer vanzelfsprekend is.
Al langer speelde ik met het idee om iets te doen voor een goed doel in combinatie met sporten.
Het deelnemen aan de RopaRun sluit hier perfect bij aan. Het hieraan mogen deelnemen met dit enthousiaste team voelt voor mij als een voorrecht. Mooi om iets te kunnen betekenen voor anderen!

Leon Geeraets

Leon Geeraets

Loper

Mijn naam is Leon Geeraets en ik woon in de Boekend. Ik werk al meer dan 30 jaar in de hulpverlening en daarnaast ben ik actief als personal trainer, gewichtsconsulent en sportmasseur. Sporten is een uitlaatklep om alle balletjes hoog te kunnen houden in dit drukke leven. Ik ga graag extreme uitdagingen aan en loop o.a. meerdaagse ultralopen. In 2018 nam ik deel aan de Marathon des Sables in de woestijn in Marokko.

Dit wordt mijn 5e Roparun. In 2015 liep ik vanuit Parijs naar Rotterdam. In 2021 een rondje Nederland. En in 2023 ga ik met mijn teamleden van SVP de uitdaging aan vanuit Twente naar Rotterdam.
Het is mooi om met hardlopen iets te kunnen betekenen voor mensen die dat niet meer kunnen en zo een steentje bij te dragen aan hun geluk.

Ruth Heinrichs

Ruth Heinrichs

Loper

Hallo, ik ben Ruth Heinrichs-Clabbers.
Geboren en getogen in Tegelen.
Samen met Dave, een van de chauffeurs, hebben we 2 kinderen.
Zoon Sef en dochter Sjuulke.
Ik werk als vaste nachtdienst op 6 gesloten groepswoningen, in Tegelen.
Daar heb ik al veel te maken gehad met palliatieve zorg.
Mijn hobby is sporten. Krachttraining in de sportschool, en natuurlijk hardlopen.
Hardlopen begon voor mij op de storm- en hindernisbanen bij Defensie.
Daarna bleef ik obstakelruns rennen, uiteindelijk ben ik ook gaan lopen op de verharde weg.
De afstanden werden steeds verder. Elke keer wilde ik een stap verder.
Dus toen de vraag kwam of ik mee wilde lopen met de Roparun, kon ik niet twijfelen!
Ja, was meteen mijn antwoord. Weer een stap verder.
Deze vraag kreeg ik ook al voor de Roparun van 2019.
Helaas moest ik nee beantwoorden. Mijn vader werd steeds zieker. Is net na de Roparun ook overleden.
Te jong, en ook door die vreselijke ziekte.
Nu ben ik er klaar voor. Heb er veel zin in.
Vind het geweldig om met mijn hobby, iets te kunnen betekenen voor het goede doel.

Richard Hendrix

Richard Hendrix

Loper

Mijn naam is Richard Hendrix en woon sinds jaar en dag in Tegelen.

Sporten heeft altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven uitgemaakt. Sport is voor mij de ideale uitlaatklep om even actief te ontspannen en de hectiek van de dag los te laten. Mijn hobby’s zijn o.a. Bodypump, HIT training en natuurlijk hardlopen. Obstakelruns, trails en hardlopen op de verharde weg.

Buiten het sociale aspect gaat het bij hardlopen bij niet alleen om het aantal kilometers; de uitdaging hierin zit ook in het mentale aspect. Het geeft je doorzettingskracht.
Gezondheid is een groot goed, maar helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.

De Roparun is een fantastisch initiatief!
Deelname aan de Roparun betekent voor mij samen met een team het avontuur aangaan en een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel.

Om met hardlopen de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten trachten te verbeteren en een steentje te kunnen bijdragen aan hun geluk is voor mij een voorrecht!

Judith Heijnen

Judith Heijnen

Loper

Ik ben Judith Heijnen. Ik woon samen met Stef en onze 2 kinderen, Marin en Bram, in Sevenum. Ik werk als fysiotherapeut bij Kr8 in Horst, waar bewegen natuurlijk aan de orde van de dag is en waar ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan kwaliteit van bewegen.
Verder bestaat een belangrijk deel van mijn leven uit hardlopen, het laat je doorzetten, maar ook relativeren. Het bracht me al vele mooie herinneringen en veel mooie mensen op mijn pad. Hardlopen stelt me nu in staat om iets moois terug te doen.

In 2021 ben ik voor het eerst meegeweest met het team Samen Voor Palliatief en ook dit jaar ga ik het ‘avontuur voor het leven’ weer aan. Ik hoop samen met hen zoveel mogelijk geld in te zamelen om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven als er van kwantiteit geen sprake meer is.

Tanja Jeucken

Tanja Jeucken

Loper

Ik ben Tanja Jeucken. Ik woon met mijn gezin in Sevenum. Na de geboorte van de jongste in 2012 ben ik gaan hardlopen. Een heerlijke sport waarmee ik zowel kan ontspannen als ook mezelf kan uitdagen om mijn grenzen te verleggen.

De Roparun zie ik als een mooi avontuur, waarbij we als team samenwerken om leven toe te voegen aan dagen, waar vaak geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.
In het ziekteproces van mijn ouders, die allebei overleden zijn aan kanker, heb ik van dichtbij mogen meemaken hoe belangrijk de laatste levensfase van mensen is. Ik ben vereerd dat ik samen met ons team Samen Voor Palliatief een bijdrage mag leveren aan de Roparun en zo een beetje verschil kan maken voor de mensen en gezinnen die onze steun nu zo hard nodig hebben.

Ruud Fortuin

Ruud Fortuin

Loper

Ik loop dit jaar als hardloper tijdens Pinksteren mee met de Roparun om geld in te zamelen voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Met een estafetteteam rennen we zo’n 550 km non-stop in ongeveer 50 uur, iedere loper rent zo’n 70 km. Een mooie combinatie dus van een sportieve uitdaging en vooral een mooie actie om het leven van mensen met kanker draaglijker te maken.

Tom Pelzer

Tom Pelzer

Loper

Mijn naam is Tom Pelzer, eine echte Sjteylerse jong in hart en niere!
Sporten is altijd heel belangrijk voor me geweest, vroeger op het voetbalveld maar ongeveer 10 jaar ben ik gegrepen door het Venloop-virus. Het begon met rustig voor mezelf trainen, maar de sportieve drang om te preseteren was niet te temmen.
Op aanraden van een vriendin heb ik me bij Scopias Venlo opgegeven. Sinds die tijd zijn de prestaties verbetert, maar ook het plezier in het lopen ontzettend gegroeid. Lopen is een individuele sport, alleen presteer je beter en is het nét iets gezelliger met gelijkgestemden om je heen.

In 2023 ben ik een paar weken voor de start voor de roparun benandert of ik interesse had om een geblesseerde loper te vervangen. Vanzelfsprekend heb ik hier niet lang over na hoeven denken en volmondig "ja!!" geroepen.

Samen met een enthousiast team trekken we door het land en hebben we dezelfde missie: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.