Leon Geeraets

Leon Geeraets

Loper

Mijn naam is Leon Geeraets en ik woon in de Boekend. Ik werk al meer dan 30 jaar in de hulpverlening en daarnaast ben ik actief als personal trainer, gewichtsconsulent en sportmasseur. Sporten is een uitlaatklep om alle balletjes hoog te kunnen houden in dit drukke leven. Ik ga graag extreme uitdagingen aan en loop o.a. meerdaagse ultralopen. In 2018 nam ik deel aan de Marathon des Sables in de woestijn in Marokko.

Dit wordt mijn 4e Roparun. In 2015 liep ik vanuit Parijs naar Rotterdam. In 2021 een rondje Nederland. En in 2022 ga ik met mijn teamleden van SVP de uitdaging aan vanuit Twente naar Rotterdam.
Het is mooi om met hardlopen iets te kunnen betekenen voor mensen die dat niet meer kunnen en zo een steentje bij te dragen aan hun geluk.

Judith Heijnen

Judith Heijnen

Loper

Ik ben Judith Heijnen. Ik woon samen met Stef en onze 2 kinderen, Marin en Bram, in Sevenum. Ik werk als fysiotherapeut bij Kr8 in Horst, waar bewegen natuurlijk aan de orde van de dag is en waar ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan kwaliteit van bewegen.
Verder bestaat een belangrijk deel van mijn leven uit hardlopen, het laat je doorzetten, maar ook relativeren. Het bracht me al vele mooie herinneringen en veel mooie mensen op mijn pad. Hardlopen stelt me nu in staat om iets moois terug te doen.

In 2021 ben ik voor het eerst meegeweest met het team Samen Voor Palliatief en ga ik in 2022 dit ‘avontuur voor het leven’ weer aan. Ik hoop samen met hen zoveel mogelijk geld in te zamelen om bij te dragen aan een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven als er van kwantiteit geen sprake meer is.

Stephan Koelen

Stephan Koelen

Loper

Ik ben Stephan Koelen en samen met Bianca en onze dochters Robin en Benthe woonachtig in Tegelen.

Sporten is voor mij altijd heel belangrijk geweest, zoals o.a. voetbal, wielrennen en hardlopen.
Gezondheid is daarbij natuurlijk heel voornaam, maar helaas komt er voor veel mensen een dag dat dit niet meer vanzelfsprekend is.

Al langer speelde ik met het idee om iets te doen voor een goed doel in combinatie met sporten.
Het deelnemen aan de Roparun sluit hier perfect bij aan. Het hieraan mogen deelnemen met dit enthousiaste team voelt voor mij als een voorrecht. Mooi om iets te kunnen betekenen voor anderen!

Saskia Spann

Saskia Spann

Loper

Mijn naam is Saskia Spann en woon met mijn gezin in Blerick. Sporten is altijd een belangrijke factor in mijn leven geweest. Liefst zo veel en zo vaak mogelijk maar dit is tegenwoordig een uitdaging in verband met de combinatie van een fulltime baan en een fulltime gezinsleven met 2 dochters. Na het lopen van diverse marathons kijk ik wederom heel erg uit naar deze uitdaging: de Roparun.
Niet alleen het aantal kilometers is een uitdaging maar ook emotioneel gezien is het een lange weg. Dat heb ik in 2019 al mee mogen maken. Zeker de moeite waard om ook de volgende Roparun editie weer van de partij te zijn!
Mijn vader en schoonmoeder hebben de kanker overwonnen maar dat geldt niet voor iedereen. Ik hoop op deze manier mijn steentje hieraan bij te kunnen dragen.

Ruth Heinrichs

Ruth Heinrichs

Loper

Hallo, ik ben Ruth Heinrichs-Clabbers.
Geboren en getogen in Tegelen.
Samen met Dave, een van de chauffeurs, hebben we 2 kinderen.
Zoon Sef en dochter Sjuulke.
Ik werk als vaste nachtdienst op 6 gesloten groepswoningen, in Tegelen.
Daar heb ik al veel te maken gehad met palliatieve zorg.
Mijn hobby is sporten. Krachttraining in de sportschool, en natuurlijk hardlopen.
Hardlopen begon voor mij op de storm- en hindernisbanen bij Defensie.
Daarna bleef ik obstakelruns rennen, uiteindelijk ben ik ook gaan lopen op de verharde weg.
De afstanden werden steeds verder. Elke keer wilde ik een stap verder.
Dus toen de vraag kwam of ik mee wilde lopen met de Roparun, kon ik niet twijfelen!
Ja, was meteen mijn antwoord. Weer een stap verder.
Deze vraag kreeg ik ook al voor de Roparun van 2019.
Helaas moest ik nee beantwoorden. Mijn vader werd steeds zieker. Is net na de Roparun ook overleden.
Te jong, en ook door die vreselijke ziekte.
Nu ben ik er klaar voor. Heb er veel zin in.
Vind het geweldig om met mijn hobby, iets te kunnen betekenen voor het goede doel.

Eveline Gubbels

Eveline Gubbels

Loper

Mijn naam is Eveline Gubbels en ik ben samen met mijn echtgenoot Marcel en kinderen Julian, Isabel en Benjamin woonachtig in Steyl. In het dagelijkse leven werk ik als gerechtsjurist familie- en jeugdrecht bij het gerechtshof in Den Bosch. Binnen mijn gezin speelt sport een belangrijke rol en mijn vrije tijd besteed ik dan ook graag aan mijn grote hobby; hardlopen. Samen met mijn hardloopmaatjes heb ik al mooie herinneringen mogen maken, waaronder ook de Roparun.
In 2019 heb ik met team ‘Samen voor Palliatief’ mijn 1e Roparun beleefd van Parijs naar Rotterdam; een hele intense ervaring! En tevens een mooie manier om met het uitoefenen van je hobby een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzonder goede doel.
Ook in 2022 hoop ik weer samen met dit enthousiaste team zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankerpatiënten die in hun laatste levensfase zijn.
Met z’n allen hebben we dezelfde missie: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Richard Hendrix

Richard Hendrix

Loper

Mijn naam is Richard Hendrix en woon sinds jaar en dag in Tegelen.

Sporten heeft altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven uitgemaakt. Sport is voor mij de ideale uitlaatklep om even actief te ontspannen en de hectiek van de dag los te laten. Mijn hobby’s zijn o.a. Bodypump, HIT training en natuurlijk hardlopen. Obstakelruns, trails en hardlopen op de verharde weg.

Buiten het sociale aspect gaat het bij hardlopen bij niet alleen om het aantal kilometers; de uitdaging hierin zit ook in het mentale aspect. Het geeft je doorzettingskracht.
Gezondheid is een groot goed, maar helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.

De Roparun is een fantastisch initiatief!
Deelname aan de Roparun betekent voor mij samen met een team het avontuur aangaan en een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel.

Om met hardlopen de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten trachten te verbeteren en een steentje te kunnen bijdragen aan hun geluk is voor mij een voorrecht!

Sandra Jeurissen

Sandra Jeurissen

Loper

Ik ben Sandra Jeurissen, woon in Lottum samen met Wim, twee gezellige pubers en Bikkel, onze hond.

Als eigenaar van Praktijk 24 werk ik vanuit huis als Guasha therapeut en sportmasseur. Daarnaast werk ik bij Fysiotherapie Westsingel in Horst.

Om zelf in balans te blijven doe ik wekelijks aan hardlopen, yoga en boksen.

Mijn eerste Roparun in 2017 was een avontuur voor het leven waar ik mijn passie als verzorger in praktijk heb kunnen brengen.
Dit jaar ga ik weer mee als loper met dit geweldige team.
Het verliezen van dierbaren is onoverkomelijk, terughalen kan niet meer, wel is het mogelijk om voor de mensen die vechten tegen deze ziekte nog iets te betekenen.

Dat is mijn motivatie om mee te doen!