Karin Gubbels

Loper

Binnenkort meer....

Eveline Gubbels

Eveline Gubbels

Loper

Mijn naam is Eveline Gubbels. Ik woon samen met mijn echtgenoot Marcel en kinderen Julian (12), Isabel (11) en Benjamin (9) in Steyl.
Ik werk als kandidaat-notaris in Roermond en mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn hobby: hardlopen. Naast de wekelijkse (baan)trainingen bij Scopias loop ik in het weekend altijd samen met een aantal loopvriendinnen.

Mede door mijn echtgenoot heb ik de Roparun al enkele jaren van dichtbij kunnen volgen. Ik vind het dan ook een voorrecht om in 2019 zelf als loopster mee te mogen doen.
Het is een mooie manier om met het uitoefenen van je hobby een bijdrage te kunnen leveren aan dit bijzonder goede doel.
Ik hoop samen met dit enthousiaste team zoveel mogelijk geld te kunnen inzamelen voor kankerpatiënten die in hun laatste levensfase zijn.
Met z’n allen hebben we dezelfde missie: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’.

Iris Leenen

Iris Leenen

Loper

Mijn naam is Iris Leenen, 40 jaar oud. Moeder van 2 prachtige kinderen, Thijmen (6 jaar) en Jasmijn (10 jaar).

Toen mij werd gevraagd of ik wilde deelnemen aan de Roparun hoefde ik daar niet lang over na te denken. Iedereen kent wel iemand die te maken heeft gehad met kanker: direct en / of indirect.

Zelf heb ik 3x huidkanker gehad. Mijn moeder, oma en tante zijn helaas aan kanker overleden. En zo zijn er nog een aantal bekenden die strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Verdriet en machteloosheid zijn gevoelens die hier onlosmakelijk mee zijn verbonden en mij zijn bijgebleven als de dag van gisteren. Door mee te doen aan de Roparun voel ik mij minder machteloos en kan ik een steentje bijdragen om het leven van kankerpatiënten en hun naasten te verbeteren en veraangenamen.

Samen met dit enthousiaste team gaan we een sportieve prestatie neerzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dat ik hierbij mijn passie voor het hardlopen mag inzetten is een kans die ik niet laat schieten, een avontuur voor het leven!

John van den Heuvel

John van den Heuvel

Loper

Ik ben John van den Heuvel. In 2018 doe ik mee met mijn 2e Roparun avontuur.
Tijdens de vorige Roparun editie heb ik veel mooie momenten mogen meemaken met deze geweldige groep mensen.

Mooi en bijzonder om je eigen lijf en leden in te kunnen zetten om zodoende geld op te halen voor de Stichting Roparun.

Mark Joosten

Mark Joosten

Loper

Mijn naam is Mark Joosten, 40 jaar oud, geboren en getogen in Blerick en wonend op de Horsterweg met mijn vrouw Britt en ons zoontje Xavi. Ik ben een geboren doener, doorzetter, motivator en oplossingen bedenken is volgens mij mijn roeping.

In het dagelijkse leven heb ik een eigen uitzendbureau genaamd Power Jobs BV en haal mijn passie en enthousiasme uit het steeds opnieuw verbinden van werkgevers met werkzoekenden. Van oudsher voetballer bij VCH Blerick, maar na een herhaalde enkelbreuk helaas moeten stoppen met dit mooie spel. Na enkele jaren Kickboxing gedaan te hebben, heb ik mijn nieuwe passie gevonden in het hardlopen. Mijn streven is om mezelf enkele avonden per week te “Challengen” om mijn conditie en looptijden steeds opnieuw te verbeteren. Evenementen waaraan ik heb deelgenomen zijn o.a. de Venloop, Strong Viking Run, Berden Voorjaarsloop en de Ten Mile Run in Roermond.

Waarom deelnemen aan de Roparun?
Toen mij gevraagd werd om deel te nemen aan mijn 1e Roparun in 2017, dacht ik gelijk terug aan de sterfdag van mijn moeder. Zij is op 18 augustus 2001 op 51-jarige leeftijd overleden aan eierstokkanker. Voor alle patiënten die aan het knokken zijn tegen deze vreselijke ziekte zijn er veel prachtige initiatieven, mogelijkheden en/of hulpmiddelen beschikbaar, maar hiervoor is helaas geld nodig. De Roparun zorgt ervoor dat deze doelen bereikt worden en mijn bijdrage hieraan geeft mij een geweldig gevoel!

Ellis Wienen

Ellis Wienen

Loper

Mijn naam is Ellis Wienen ik ben 45 jaar, moeder van Daphne bijna 11 en Tim bijna 9 jaar.

In 2015 heb ik het geluk gehad dat ik mee mocht als loper tijdens de Roparun van Parijs naar Rotterdam. Mijn vader had in 2014 longkanker (gelukkig is zijn behandeling destijds aangeslagen en gaat het goed met hem). Mijn nichtje was in dezelfde periode ook ziek en zij is er helaas niet meer….deze Roparun heb ik in 2015 aan hun opgedragen.

Mijn motivatie om mee te doen is nog steeds dezelfde als in 2015…..een klein steentje bij te kunnen dragen voor de mensen die ernstig ziek zijn en weinig vooruitzicht hebben en dát stukje leven zo aangenaam mogelijk te kunnen maken.
En dit te doen door te mogen hardlopen (wat voor mij een ware passie is) voor die mensen die het niet meer kunnen, voelt het voor mij als een eer dat ik in 2018 weer mag deelnemen aan de Roparun.

Fred van de Wijngaard

Fred van de Wijngaard

Loper

Dit wordt mijn tweede Roparun. Door mijn vrouw ben ik betrokken en geïnspireerd geraakt voor dit geweldige doel. Ik zal mij voor de volle 100% inzetten. Ik heb het belang voor de palliatieve zorg van dichtbij heb ervaren.

Stephan Koelen

Stephan Koelen

Loper

Ik ben Stephan Koelen, 42 jaar jong en samen met Bianca en onze dochters Robin en Benthe woonachtig in Tegelen.

Sporten is voor mij altijd heel belangrijk geweest, zoals o.a. voetbal, wielrennen en hardlopen.
Gezondheid is daarbij natuurlijk heel voornaam, maar helaas komt er voor veel mensen een dag dat dit niet meer vanzelfsprekend is.

Al langer speelde ik met het idee om iets te doen voor een goed doel in combinatie met sporten.
Het deelnemen aan de Roparun sluit hier perfect bij aan. Het hieraan mogen deelnemen met dit enthousiaste team voelt voor mij als een voorrecht. Mooi om iets te kunnen betekenen voor anderen!