Na een gezellige zaterdagmiddag, die bestond uit het opbouwen, sorteren van accessoires en het inrichten van de marktkramen, was het zondag 5 november jl. dan eindelijk zover. Onze tweede garage-sale. Het evenement was goed gepromoot, desondanks bleef het aantal bezoekers een verrassing.

Het was vroeg dag voor onze teamleden, die vol enthousiasme klaarstonden voor een succesvolle verkoopdag. Wat een toppers! Onder het genot van een stevige kop koffie werden de puntjes op de i gezet. Om 11.00 uur opende de deur van onze loods, deze stroomde in korte tijd vol met bezoekers. Ieder op zoek naar dat ene item voor de eigen woning of bedoeld voor een andere bestemming. Er waren veel nieuwe bezoekers én bekende gezichten die we inmiddels tot de trouwe bezoekers van onze evenementen rekenen. De vele bezoekers zorgden voor gezelligheid bij de koffiecorner, waar overheerlijke vlaai van Bekkerie Hermans uit Venlo verkrijgbaar was.

Wat was het een top dag en wat een enorme opkomst! Wij hebben genoten van het enthousiasme voor onze mooie en leuke woonaccessoires. Maar vooral van de bijdragen en interesse voor de doelen waar wij ons als team sterk voor maken. Bedankt hiervoor!

Mocht je de sale gemist hebben? Op zaterdag 25 november as. vind je ons op de Wintersfeermarkt in Belfeld. Meer informatie hierover volgt.#Roparun #samenvoorpalliatief