Waar ongeveer 300 teams deelnemen aan ‘s werelds langste estafettetocht, organiseren 12 Roparunteams, 12 verschillende wandelingen in 12 provincies gedurende 12 maanden. Voor een mooie winterwandeling bent u op het juiste adres bij Roparun team Samen Voor Palliatief en steunt u projecten en doelen die gericht zijn op de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Roparun team Samen Voor Palliatief organiseert op de 2e of 3e zondag in januari 2022 een wandeltocht van ongeveer 12 en 24 kilometer in de uitgestrekte bos- en heidegebieden van Noord-Limburg.

Wilt u deze mooie plekjes in onze provincie ontdekken en niet wachten tot januari 2022? Schrijf u dan in voor deze prachtige wandelroute waarbij de natuur in alle seizoenen uitgesproken kenmerken biedt.

U ontvangt na inschrijving en betaling een GPX-bestand en verdere informatie om zelf op pad te gaan. U ontvangt per post een herinneringslint voor deelname aan onze wandeltocht.
Bent u ook nieuwsgierig naar de andere betoverende plekjes die Ik wandel de 12 te bieden heeft? Kijkt u dan hier voor meer informatie.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaringen en vinden het leuk als u een mooie herinnering deelt op onze social media.
Wij wensen u veel wandelplezier.