PowerJobs BV ondersteunt Roparunteam Samen Voor Palliatief als kledingsponsor. Het Roparunteam wordt voorzien van een prachtig tenue.

PowerJobs BV is méér dan een uitzendorganisatie alleen. De juiste persoon op de juiste plek aan het werk krijgen is in een notendop de uitdaging waar PowerJobs steeds opnieuw voor gaat. Daar ligt haar kracht en passie. Puttend uit een groot netwerk en bogend op jarenlange ervaring, gaat PowerJobs op zoek naar de perfecte match. Daarnaast levert PowerJobs diverse personeelsdiensten, steeds op maat gesneden. Of het nu gaat om het invullen van een enkele vacature of het breed ondersteunen en adviseren… PowerJobs steekt graag de handen uit de mouwen. Op snelheid, transparantie en duidelijkheid mag u rekenen. Afspraak is afspraak en kwaliteit telt. Iedere juiste match bezorgt hen kippenvel. Dat willen ze graag zo houden, daar knokken ze voor!

De perfecte link met Roparunteam Samen Voor Palliatief. Samen om te verbinden en te zorgen!!

PowerJobs en Roparunteam SVP, forpeoplewith Power!

logo-powerjobs