Plus Benders draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Voor de tweede keer organiseert Plus Benders een sponsorzegelactie.  Tijdens de 26 weken durende actieperiode ontvangt de consument van Plus Benders Venlo en Blerick, bij elke € 5,00 aan boodschappen een gratis sponsorzegel. De consument levert de ontvangen sponsorzegel(s) in bij de vereniging of stichting van zijn/haar keuze. Wekelijks geeft Plus Benders een update van de tussenstand per deelnemende vereniging.

Het aantal ingeleverde volle sponsorkaarten door team Samen Voor Palliatief, bepaalt het uiteindelijke sponsorbedrag.  Teamleden van Samen Voor Palliatief zijn tijdens een ludieke actie bij Plus Benders te vinden. De datum en locatie maken we bekend op de website en onze facebookpagina.

De sponsoractie is gestart op 1 oktober 2016 en eindigt op 1 april 2017. Je kunt de sponsorzegels inleveren bij:

  • Run2day Venlo, Kwartelenmarkt 9, Venlo;
  • Toon Hermans Huis, Nieuwstraat 41-a, Venlo;
  • Vividus Centrum voor Gezondheid, Van Millenstraat 8, Venlo;
  • Streefgewicht in zicht (Ingrid Hermans), Wethouder Lommenstraat 18, Venlo;
  • Bodyreflex (Ellis Wienen), Kaldenkerkerweg 65, Tegelen

Komt het beter uit als we de sponsorzegels bij jou ophalen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.

We kunnen mensen niet beter maken, maar we kunnen wel proberen ervoor te zorgen dat ze zich wat beter voelen.

Spaar jij mee?

1478525919005-2