Specsavers staat voor betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap. Die betrokkenheid zet zij om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Deze stichting maakt het mogelijk om lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel te ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap. Een waardevolle bijdrage. De stichting heeft zelf geen winstoogmerk.

Stem ook op Roparun team Samen Voor Palliatief!

In de stemperiode van 14 november t/m 12 december 2016 kunt u 1 keer per dag, per e-mailadres (maximaal 20 stemmen per IP-adres) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze. Nadat u op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up. Vul hier uw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Stemt u voor de eerste keer, dan ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Uw stem wordt pas verwerkt nadat u op de bevestigingslink heeft geklikt. Alle stemmen die u hierna uitbrengt worden direct verwerkt, u ontvangt dan geen bevestigingsmail meer.

Let op: het is mogelijk dat de bevestigingsmail in uw spambox terecht komt. Om dit te voorkomen voegt u info@stichtingspecsaverssteunt.specsavers.nl  toe aan uw adresboek. Het goede doel met de meeste stemmen uit de regio van de winkel is de ‘winnaar’. Voor deze organisaties wordt een jaar lang gespaard.

Wij hopen dat u de doelen waar de stichting Samen Voor Palliatief zich voor inzet een warm hart toedraagt. Stem op ons!

Alvast bedankt!