Tijdens de stemperiode van Stichting Specsavers Steunt was het mogelijk om een stem uit te brengen op een lokaal goed doel naar keuze. Er is massaal gestemd. Roparun team Samen Voor Palliatief heeft de meeste stemmen ontvangen en is als winnaar uit de bus gekomen van Specsavers Venlo. Geweldig bedankt voor jouw stem!

Vanaf 1 januari 2017 spaart Specsavers Venlo een jaar lang voor Roparun team Samen voor Palliatief. Voor elk verkocht montuur of hoortoestel doneert de winkel een vast bedrag aan Stichting Specsavers Steunt. De spaarronde loopt tot en met 31 december 2017.

Specsavers staat voor betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap. Die betrokkenheid zet zij om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Deze stichting maakt het mogelijk om lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel te ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap.