Graag herinneren we je aan de stichting Specsavers Steunt actie waarbij Specsavers Venlo vanaf 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017 voor Roparun team Samen voor Palliatief spaart. Voor elk verkocht montuur of hoortoestel doneert de winkel een vast bedrag.

Heb jij nog een nieuwe bril, lenzen of hoortoestel nodig? Ga dan naar Specsavers Venlo. Hiermee help je niet alleen jezelf maar steun je ook de zorg voor mensen met kanker.

Specsavers staat voor betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap. Die betrokkenheid zet zij om in actie. Daarom is in 2010 Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Deze stichting maakt het mogelijk om lokale liefdadigheidsinstellingen, goede doelen en verenigingen, zoals een kinderboerderij, jeugdvereniging, bejaardentehuis of dierenambulance, financieel te ondersteunen. Zo geeft Specsavers iets terug aan de lokale gemeenschap.