Op zondag 11 maart as. organiseert Roparun team Samen Voor Palliatief  in samenwerking met Fit Point Health & Sportsclub in Tegelen een Outdoor & Indoor  Challenge.  De opbrengst van deze dag is geheel bestemd voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Kijk op www.roparun.nl voor meer informatie over de doelen die de Stichting Roparun ondersteunt.

Indoor Cycling:

Om 10.00 uur starten we met de Indoor cycling Challenge. Een uitdagende beleving op het gebied van wattage training. Reserveer snel je ‘indoor cycle’ en laat je leiden door kleur. Ervaar de meeste effectieve Indoor cycling training ooit en waan je ieder uur in een nieuwe adembenemende bestemming wereldwijd. Er zijn per uur zeventien fietsen beschikbaar.

Indoor Cycling Challenge VIP: je hebt de hele dag een persoonlijke begeleider tot je beschikking. Onze teamfysio houdt je spieren soepel en voor een drankje en pastamaaltijd wordt gezorgd. Er is nog 1 VIP plek beschikbaar, dus meld je snel aan!

Challenges:

Na de succesvolle Indoor Cycling Challenge van 2017 breiden we het Indoor event uit met uitdagende en verrassende challenges waarbij je in vijf minuten werkt aan je conditie en spierversterking. De challenges zijn voor ieder niveau. De deelnemers kunnen verschillende fitheidniveaus hebben.

Wandeltocht:

Geniet jij liever in de buitenlucht, meld je dan aan voor onze gezellige wandeltocht. De tocht van ongeveer tien kilometer leidt je (onder begeleiding) langs de mooiste plekjes in Tegelen en omgeving en is daarbij een mooie voorbereiding voor de Venloop.

Introductiebehandeling Guasha:
Guasha therapie is een effectieve schraaptechniek welke wordt toegepast ter preventie en ter behandeling van diverse lichamelijke en mentale klachten. Ook bij sportklachten, blessures en ter verbetering van uw sportprestaties is het resultaat bij sporters i.c.m. Guasha enorm positief. U kunt nu een introductie behandeling reserveren of op de dag zelf nog inschrijven. Vol is vol!

Lezingen ‘De invloed van hormonen’:
Hormooncoach Carmen van Deursen van Hoofdhart geeft deze dag twee lezingen over “De invloed van hormonen”. Thema is welke invloed hormonen op je lichaam hebben en hoe er een disbalans in je hormonen kan ontstaan. Ook zal zij vertellen welke klachten je hiervan kunt krijgen en hoe je ze kunt oplossen!

Wil jij meer weten over:
Afvallen of aankomen lukt niet!
Hormonale hoofdpijn/Migraine
Libidoverlies
Overgangsklachten
Menstruatieklachten
Niet zwanger worden
Stress en burn-out klachten

Kom dan naar de lezingen op 11 maart a.s. tijdens de Outdoor en Indoor Challenge en je krijgt uiteraard veel informatie en de kans om al je vragen te stellen.

Je kunt je aanmelden via onderstaande link of op de dag zelf.
14.00 uur => http://eepurl.com/dlhisr
16.00 uur => http://eepurl.com/dlhF51 

Onder alle aanmeldingen (achterlaten emailadres) wordt een gratis hormoonanalyse ter waarde van 149 euro verloot.

Programma en deelname:

  • 10.00 – 16.00 uur: startseries Indoor Cycling Challenge. Inschrijven voor meerdere uren is mogelijk evenals inschrijven met een team.
  • 10.30 – 12.30 uur: wandeling +/- 10 kilometer
  • 10.00 – 17.00 uur: tombola met leuke prijzen.
  • 10.00 – 17.00 uur: introductiebehandelingen Guasha door Praktijk24 en Moos Guasha Therapie en Gezichtsbehandeling.
  • 14.00 en 16.00 uur: lezingen Hoofdhart over “De invloed van hormonen’.
  • vanaf 16.00 uur kun je aanschuiven voor een overheerlijke pastamaaltijd.
  • consumpties zijn niet inbegrepen.
  • alle onderdelen zijn op basis van inschrijving.

Tijdens het evenement zijn Limburgse vlaai, luxe broodjes en dranken tegen betaling verkrijgbaar.

Kosten:

Indoor Cycling Challenge: € 5,00 per uur per persoon.
Indoor Cycling VIP arrangement: € 50,00 per persoon.
Challenge: € 5,00 per persoon.
Wandeltocht: € 5,00 per persoon
Guasha behandeling: € 5,00 per persoon
Pastamaaltijd: € 5,00 per persoon.

Inschrijven:

Aanmelden voor de diverse onderdelen en pastamaaltijd is mogelijk tot 7 maart 2018 via inschrijven@samenvoorpalliatief.nl of rechtstreeks bij Fit Point, telefoonnummer 077-373 73 33. Iedere deelnemer ontvangt een goed gevulde goodie-bag. Je hoeft geen lid te zijn van de sportschool. Deelname vanaf 16 jaar.

Doe ook mee en schrijf je snel in.  Tot 11 maart aanstaande!