De benefietavond startte met een welkomstdrankje en een kleine proeverij. De gasten werden begeleid naar de gereserveerde tafels. De wijnliefhebbers konden uitgebreid genieten van een samengesteld wijnarrangement met een passende wijn bij iedere gang. Na het voorgerecht verzorgde teamleden een korte presentatie over de Roparun.

Er volgden vier overheerlijke gerechten die met aandacht door de studenten van Gilde Food & Hospitality College in Venlo bereid waren. Tussen de diverse gangen werden leuke prijzen geveild en ook de tombola maakte veel los bij alle aanwezigen. Het enthousiasme van de studenten werkte aanstekelijk en dit leidde dan ook tot mooie bedragen.

Met het uitserveren van koffie, thee en een zoet nagerecht, naderde het einde van een bijzondere avond en de bekendmaking van de totale opbrengst. Studenten, leraren en leden van Roparun team Samen Voor Palliatief verzamelden vol spanning bij het podium. De cheque met het fantastische bedrag van € 3.556,50 werd overhandigd aan de leden van het Roparun team. Een bedrag om stil van te worden.

Een bijzonder initiatief dat na weken van voorbereiding voor kippenvel en ontlading zorgde bij alle aanwezigen.Veel mensen en bedrijven hebben bijgedragen aan dit bijzondere initiatief en hebben het Benefietdiner tot een succes gemaakt. Roparun team Samen Voor Palliatief bedankt langs deze weg iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze bijzondere benefietavond:

Gilde Hotelschool Venlo
Leerlingen gastvrouw/gastheer
Leerlingen koksopleiding
Leerlingen bakkerij
Leerlingen HorecaOndernemendManager, leraren en natuurlijk alle gasten en sponsoren.