Tweede paasdag was het zover, de eerste editie van wandeltocht A Way to walk. De wandelroute van de 10 en 20 kilometer waren uitgepijld, de pauzeplekken waren ingericht en alle teamleden stonden op hun post of waren onderweg op de route om alles in goede banen te leiden.

De weergoden waren ons goed gezind. Een windje zorgde voor enige verkoeling bij de 26 graden die de thermometer liet zien. Bij Cultureel Centrum de Haandert in Tegelen verzamelden de eerste wandelaars van de 20 kilometer om vervolgens – ieder op zijn/haar eigen tempo –  op weg te gaan naar de pauzeplek. De wandelaars van de 10 kilometer stroomden inmiddels bij de Haandert binnen en startten een uurtje later. Voor de kleinere wandelaars tot 12 jaar was een leuke puzzelspeurtocht uitgezet die later met een chocolade verrassing werd beloond.

Op de pauzeplekken bij Fruitbedrijf van Cleef en Droompark Maasduinen stonden koffie, thee en ranja, fruit en uiteraard een lekker eitje voor alle wandelaars klaar. Er hing een relaxte sfeer.
Iedere wandelaar kreeg na afloop een medaille uitgereikt en een lekkere berlinerbol. Vervolgens was er nog ruimschoots gelegenheid voor het nuttigen van een drankje.

Alle wandelaars, groot en klein, die de warmte hebben getrotseerd bij onze eerste editie van het wandelevenement A Way To Walk, hebben samen het geweldige bedrag van € 1.812,- bij elkaar gelopen voor de Stichting Roparun! Dank je wel allemaal!!!!