Op zaterdagmorgen 14 december jl. startte de ‘promotietour’  met Jo Klerken bij Omroep Venlo voor de radio-uitzending Venlo at Weekend. Een mooie gelegenheid om aandacht te vragen voor de Spinningmarathon bij Health & Racket Club in de Boekend en de doelen waar het Roparun team zich voor inzet.

Aansluitend stond de uitreiking van de statiegeldactie bij Jumbo de Wieën in Blerick op het programma. Hier werd een bedrag van 160 euro uitgereikt. Een mooi bedrag in aanloop naar het geplande evenement, over een kleine vierentwintig uur.

Op de vroege zondagochtend stroomde de spinningzaal vol met enthousiaste deelnemers. In de eerste startserie waren alle dertig spinningfietsen bezet. In de daarop volgende startseries waren nagenoeg alle fietsen gereserveerd. Enkele fanatieke deelnemers fietsten zelfs twee of drie uur aaneengesloten voor het goede doel.

Na afloop overhandigde Jo Klerken trots het geweldige bedrag van € 350,65 aan Roparun team Samen Voor Palliatief. Graag bedanken wij iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen en dit evenement wederom tot een succes heeft gemaakt.

Foto’s oa. van Ine Relouw