0Weken0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Op zondag 19 maart as. organiseert Roparun team SVP in samenwerking met Fit Point Health & Sportsclub in Tegelen een Indoor Cycling Challenge waarvan de opbrengst geheel bestemd is voor de stichting Roparun. Deze stichting ondersteunt doelen rondom de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Het evenement:

Tijdens dit indoor evenement simuleren we de Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren. Deelname aan de Roparun wordt ook wel een ‘Avontuur voor het leven’ genoemd! Graag nemen we jou mee in de belevingswereld van een Roparunner en deze bijzondere sportprestatie.
Naast de Indoor Cycling Challenge wordt het indoor evenement uitgebreid met een Health & Fit Expo. De Health & Fit Expo biedt een gevarieerd aanbod verzorgt door diverse ondernemers en aanbieders. De Health & Fit Expo start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Programma en deelname:

  • We starten om 09.00 uur met een stevig ontbijt voor alle deelnemers aan de Indoor Cycling Challenge. Ontbijten is mogelijk tot 11.00 uur.
  • Om 10.00 uur begint de eerste startserie. Iedere Cycling Challenge duurt ongeveer 50 minuten. Er zijn per uur zestien fietsen beschikbaar. Deelname is op basis van inschrijving. Inschrijven voor meerdere uren is mogelijk evenals inschrijven met een team.
  • Vanaf 17.00 uur kun je aanschuiven voor een overheerlijke pastamaaltijd.
  • Consumpties zijn niet inbegrepen!
  • Alle onderdelen zijn op basis van inschrijving.

Durf jij het aan?

Ben jij die sportieveling die tot het uiterste durft te gaan? Dan kun je ook kiezen voor een VIP arrangement.

Je start met een ontbijt, schrijft je in voor mogelijk zeven uur fietsen, ontvangt twee consumpties en je schuift vanaf 17.00 uur bij het pastabuffet aan. Daarnaast ontvang je 5 loten voor de tombola waar mooie prijzen mee te winnen zijn.

UPDATE 12 februari 2017: alle VIP arrangementen zijn uitverkocht!

Kosten:

Kosten deelname Indoor Cycling Challenge: € 5,00 per uur per persoon.
Kosten ontbijt: € 5,00 per persoon
Kosten pastamaaltijd: € 5,00 per persoon.
Kosten VIP arrangement: € 50,00 per persoon.

Inschrijven:

Aanmelden voor de Indoor Cycling Challenge is mogelijk via inschrijven@samenvoorpalliatief.nl of rechtstreeks bij Fit Point, telefoonnummer 077-373 73 33. Iedere deelnemer ontvangt een goed gevulde goodie-bag.

Een mooi evenement voor nog een mooier doel. Doe ook mee en zet je in voor hen die niet meer kunnen…

Tot 19 maart aanstaande!