Wat was het een geweldige evenement. Een succesvolle Indoor Cycling Challenge en Health & Fit Expo in alle opzichten!
De dag klopte van begin tot einde. Een top locatie bij Fit Point Health & Sportsclub Tegelen, volle startseries bij de Indoor Cycling Challenge, sterke lopers bij de loopchallenge van Run2day Venlo, interessante lezingen van Hoofdhart, de introductie van Blackroll Netherlands, een kennismaking met producten van Herbalife door team Venlogezond, geschminkte snoetjes door Susan Driessen en levertraan proeven bij Good Life Shop en Yagua.

Gedurende de dag waren loten voor de tombola verkrijgbaar. Een tombola met fantastische prijzen ter beschikking gesteld door onze sponsors. De kers op de taart was een reischeque van 400 euro. Deze hoofdprijs, ter beschikking gesteld door Volop Vitaal, werd gewonnen door Gerda. Gefeliciteerd en geniet van je vakantie!

Een top dag met een fantastische opbrengst van 1.230 euro voor de Stichting Roparun.

Bedankt aan iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag.