In het weekend van 25 en 26 maart stond de Venloop op de planning. Een mooi evenement waar heel team SVP een rol van betekenis in had. Het ene teamlid als loper van de halve marathon of tien kilometer, de ander actief tijdens de wandeltocht op zaterdag óf als toeschouwer. De Venloop is – met nog een kleine 70 dagen tot aan de Roparun – dé ultieme gelegenheid om jezelf te testen en/of uit te dagen.

De weersomstandigheden waren perfect, voor zowel de wandelaars, hardlopers als voor de toeschouwers. Het toegestroomde publiek droeg je als het ware op handen, mensen organiseerden een eigen sfeerpunt met muziek en versiering van straten, volop genieten dus. Het is dat je zelf nog moest lopen…  Op beide dagen kwam je onze teamleden tegen in de opvallende teamkleding, die met trots gedragen wordt.

Op zaterdagmorgen ontstond de spontane actie: ‘Spot onze Roparunmascotte tijdens de Venloop en leg deze vast op foto’. Een dergelijke Facebookactie ontstond op Venloop zondag. Deze keer was het de kunst om onze teamleden in het SVP loopshirt vast te leggen. We ontvingen via onze Facebookpagina, whatsapp en e-mail leuke foto’s. Alle deelnemers aan deze foto actie hebben bericht ontvangen en ontvangen via onze teamleden een SVP bidon. Een leuk ‘collectors item’ dat niet in je bidon-collectie mag ontbreken. Veel plezier met de SVP bidon!