We kijken terug op een geslaagd Outdoor & Indoor event op zondag 11 maart. Een evenement dat geopend werd door top sporter Leon Geeraets. Gedurende drie uur volbracht hij zijn training met volle bepakking op de loopband tussen de fietsers. Een mooie combi waarbij krachten gebundeld werden voor het goede doel. Daarnaast was dit een uitgelezen trainingsmoment in de voorbereidingen naar de Marathon des Sables, waar Leon medio april de afstand van 250 kilometer hardlopend zal afleggen in de Sahara.

De startseries van de Indoor Cycling waren nagenoeg vol, de sfeer was gezellig en onze kleinste bezoekers stuiterden erop los op het springkussen. In de challenge zaal werd vol energie deelgenomen aan de challenges waarna er gelegenheid was om kennis te maken met Guasha.
De weergoden waren de wandelaars goed gestemd en de voorspelde regenbui bleef uit. Voor het eerste deel van de wandelroute vertrokken de wandelaars naar de Jan Linders in Tegelen. Hier werden ze op bijzondere wijze ontvangen door het enthousiaste personeel. De wandeltocht werd vervolgd richting ‘Egypte’ en ‘ut Jaomerdal’, een leuke wandeltocht voor alle leeftijden. Na terugkomst was er gelegenheid om een lekker stuk Limburgse vlaai of een goed belegd broodje te nuttigen en kon je loten kopen voor de tombola met leuke prijzen.

Een geslaagde dag met een geweldige opbrengst van 1.621,80 euro voor de doelen die de Stichting Roparun ondersteunt rondom de zorg voor mensen met kanker.