Roparun team SVP gekozen als ‘Goed doel 2018’ door Jan Linders Tegelen

Onlangs is Roparun team Samen Voor Palliatief gekozen als ‘goed doel 2018’ van Jan Linders in Tegelen.

Jan Linders Fonds
Jaarlijks kiezen de medewerkers van een Jan Linders filiaal een goed doel voor het Jan Linders Fonds. De doelstelling van het Jan Linders Fonds is het ondersteunen van lokale initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving direct of indirect verbeteren.

In samenwerking met de medewerkers van Jan Linders in Tegelen organiseert het Roparun team activiteiten en worden inspanningen geleverd om geld in te zamelen. Denk hierbij aan sportieve evenementen zoals een wandeltocht, een tombola, maar ook activiteiten die de supermarkt organiseert. Daarnaast vinden er collectieve inzamelacties plaats in de weken 18 en 43, geïnitieerd door het servicekantoor van Jan Linders supermarkten.

Outdoor & Indoor evenement
Tijdens het Outdoor & Indoor evenement op 11 maart jl. is nader kennis gemaakt met de medewerkers Jan Linders in Tegelen. De route van de wandeltocht liep dwars door het Tegelse Jan Linders filiaal. Hier werden de wandelaars onder luid applaus ontvangen door alle medewerkers. Een mooie start van het Outdoor & Indoor evenement dat met een succesvolle opbrengst van 1.621 euro de boeken in kon.

Blijf op de hoogte van evenementen, inzamelacties en activiteiten via de facebookpagina van Jan Linders Tegelen en Roparun team Samen Voor Palliatief.

[/av_textblock]