Aftellen tot het vertrek

Ons team “Samen voor Palliatief” is klaar voor de Roparun Editie 2018. Gisteravond op de laatste team vergadering zijn de puntjes op de spreekwoordelijke “i” gezet. De teamleden leven gezamenlijk naar het vertrek, komende vrijdag, toe. Een persoonlijke presentje van Jessie voor alle teamleden versterkt de onderlinge band nog verder.

Komende vrijdag, staan we samen met team Venlo versus Kanker en team Arcen aan het vertrek in het stadhuis van Venlo. Daar zal de kersverse wethouder Alexander Vervoort om elf uur de drie teams toespreken en ongetwijfeld veel geluk wensen tijdens het afleggen van deze editie van de Roparun.

Om half twaalf vertrekken we vervolgens met het team richting Hamburg, waar we zaterdag middag om 13.54 uur zullen starten.

Jessie bedankt voor de lieve geste en de mooie woorden.

We’re stronger together!