Zaterdag 19 mei aanstaande is het zover. Team A start om 13.54 uur het eerste deel van de route vanaf het startterrein in Hamburg. Het is mogelijk om Roparun team Samen Voor Palliatief  live te volgen via Roparun Track en Trace. Via de pagina Roparun live word je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws tijdens de Roparun en kun je team

Ook leuk om te volgen zijn de livestreams via YouTube die stichting Roparun zal uitzenden.

60 uur LIVE uitzending voor goede doelen

Dit jaar verzorgt het videoteam van Stichting Roparun een 60 uur durende LIVE-uitzending op YouTube, met maar liefst 8 livestreams. Alle teams op beide routes zijn te zien en te volgen tot en met de finish in Rotterdam! Familie en vrienden kunnen de teamprestaties dus LIVE volgen.
Dag én nacht !

De LIVE uitzending begint op zaterdagmorgen om 09:00 uur en eindigt op maandag 2e pinksterdag omstreeks 19:00 uur.