Op 20 januari 2019 organiseert Roparun team Samen Voor Palliatief de eerste editie van ‘de Groëte Vastelaoves Kwis’. De gezelligste Vastelaoves Kwis met quizmaster Sander Mattheijssen! Een muziek- en kennisquiz voor jong en oud, georganiseerd in samenwerking met Poppodium Grenswerk, muziekkenner Finbar van der Veen, Sander Mattheijssen, Feestband Waan, Bart Janssen en vele anderen.

Meezingers als ‘Wengske aan wengske’, ‘Sjiengele boem’ en ‘Zing nog ens’ kennen  we allemaal. Maar wie was de componist of in welk jaar werden deze hits voor het eerst ten gehore gebracht? Ken jij de prinselijke trio’s nog en hoe is het gesteld met jouw Vastelaoves kennis?

Dan is dit je kans om te laten zien dat jij de Vastelaoves kenner pur sang bent!

Zorg dat je erbij bent en schrijf je zo snel mogelijk in via de webwinkel op deze website en stel je plek veilig. Want vol is vol! Er kunnen maximaal 30 teams deelnemen.

Vorm een zo gevarieerd mogelijk team van maximaal 4 personen en bedenk een hilarische teamnaam. ‘Zing nog ens’ en blèr mee met de gezellige live fragmenten van toen en nu.

Locatie: Poppodium Grenswerk
Deelname Kwis: € 33,33 (inclusief servicekosten) per team.
Entree: gratis

Poster: Eveliene van de Wijngaard