Wat een fantastisch begin van het nieuwe jaar!! Vandaag was het zover, de onthulling van het eindbedrag nadat wij een jaar lang als ‘goed doel 2018’ van het Jan Linders filiaal in Tegelen waren gekozen.

Uit handen van supermarktmanager Geert ontvingen wij een check

met het geweldige eindbedrag van € 3.776!! Enkele maanden eerder mochten wij een eerste check voor een bedrag van € 1.186 in ontvangst nemen. Een eindbedrag om stil van te worden…

Wij bedanken dan ook iedereen die hier op welke manier dan ook hieraan bijgedragen heeft.

Jan Linders Fonds
Roparun team Samen Voor Palliatief werd begin 2018 gekozen als ‘goed doel 2018’ van het Jan Linders filiaal in Tegelen. Jaarlijks kiezen de medewerkers van een Jan Linders filiaal een goed doel voor het Jan Linders Fonds. De doelstelling van het Jan Linders Fonds is het ondersteunen van lokale initiatieven die de leefbaarheid in de omgeving direct of indirect verbeteren.

In samenwerking met de medewerkers van Jan Linders in Tegelen organiseerde het Roparun team activiteiten en werden inspanningen geleverd om geld in te zamelen. Denk hierbij aan sportieve evenementen zoals een wandeltocht, een tombola, maar wafels bakken en activiteiten die de supermarkt organiseert. Daarnaast vonden er collectieve inzamelacties plaats in de weken 18 en 43, geïnitieerd door het servicekantoor van Jan Linders supermarkten.

Volg onze facebookpagina voor meer informatie over onze activiteiten.