Roparun team Samen Voor Palliatief zet zich al vijf jaar in voor de Stichting Roparun. Met het organiseren van evenementen en activiteiten zamelen wij, als één van de 300 deelnemende teams, geld in voor projecten die gericht zijn op de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Samen met twaalf andere Roparunteams zijn de krachten gebundeld voor ‘Ik wandel de 12’ . Twaalf verschillende wandeltochten in twaalf provincies.

Roparun team Samen Voor Palliatief organiseert op de 2e of 3e zondag in januari 2022 een wandeltocht van ongeveer 12 en 24 kilometer in de uitgestrekte bos- en heidegebieden van Noord-Limburg. Wilt u deze mooie plekjes in onze provincie ontdekken en niet wachten tot januari 2022? Schrijf u dan in voor deze prachtige wandelroute waarbij de natuur in alle seizoenen uitgesproken kenmerken biedt. Er is voldoende parkeergelegenheid nabij de route.

Deelname kost 12 euro per persoon. U ontvangt na inschrijving en betaling een GPX-bestand én verdere informatie om zelf op pad te gaan. Ook ontvangt u (per post) een herinneringslint voor deelname aan onze wandeltocht.

Bent u ook nieuwsgierig naar de andere betoverende plekjes die Ik wandel de 12′ te bieden heeft? Kijkt u dan hier voor meer informatie.

Wij hopen op een mooie dag met veel wandelplezier!