Outdoor Challenge – Summer Edition

Outdoor Challenge – Summer Edition

Schrijf je snel in en bemachtig hier jouw ticket voor de Outdoor Challenge – Summer Edition. De looptijd van de Outdoor Challenge is van 1 juli t/m 31 augustus 2020. Je ontvangt digitaal een deelnamebewijs en na afloop van deze Outdoor Challenge een leuke persoonlijke herinnering. Bovendien draag je bij aan de doelen die de Stichting Roparun ondersteunt rondom de palliatieve zorg voor mensen met kanker.

De Outdoor Challenge bestaat uit twee onderdelen. Deelnemers aan deze eerste editie van de Outdoor Challenge kunnen zich hier inschrijven. Het inschrijfgeld van € 7,50 per persoon komt 100% ten goede aan de Stichting Roparun. Regelmatig zullen wij een tussenstand van de opbrengsten en het aantal inschrijvingen publiceren op onze social media. Heel transparant dus.

 Hoe werkt de Outdoor Challenge precies?

 1. Beweeg 25 km in de buitenlucht: wandel, hardloop, zwem, skeeler, fiets of step;
 2. Fitness: maak 250 herhalingen in oefeningen die mogen variëren in soort en in sets. Denk aan squats, lunges, buikspieroefeningen en vergeet niet ieders favoriet… burpees! Of doe een andere oefening die je kent. Mocht je geen inspiratie hebben, dan helpen wij je graag!

Waarom meedoen?

 • bewegen is leuk en gezond;
 • je werkt last-minute nog aan die perfecte summer-body en dito conditie;
 • samen bewegen is nog leuker en gezonder (nodig ook je vrienden en familie uit om mee te doen!);
 • je steunt ons geweldig goede doel en draagt bij aan mooie nieuwe projecten voor de zorg voor mensen met kanker;
 • er zijn verschrikkelijk leuke prijzen te winnen;
 • IEDEREEN kan meedoen: alles mag op jouw manier en jouw tempo. Voor beide Challenges geldt dat dit aan één stuk kan of in etappes op verschillende dagen. Je hebt de hele maand juli en augustus de gelegenheid om jouw Outdoor Challenge te volbrengen.

Ben jij ingeschreven voor de Outdoor Challenge, dan zijn de enige bindende voorwaarden dat je veilig beweegt, rekening houdt met andere (weg)gebruikers en je een leuke, originele finishfoto met ons deelt als bewijs van jouw inspanning(en). Het is ook mogelijk om je vorderingen tussentijds met ons te delen via evenementen@samenvoorpalliatief.nl. Je maakt hierbij ook nog extra kans op leuke prijzen.

Mocht je zelf een bericht op social media willen plaatsen, gebruik dan de hashtags #Roparun én #samenvoorpalliatief

Doe je mee? Dan kun je het volgende verwachten:

 • je ontvangt digitaal een deelnamebewijs, te gebruiken (als je wilt) voor social media om anderen te motiveren voor deelname aan de Outdoor Challenge. Hoe meer deelnemers, des te meer bekendheid voor de Stichting Roparun;
 • wij zorgen voor motivatie via onze social media; denk aan voorbeeld filmpjes, leuke tussentijdse foto’s van enthousiaste deelnemers en desgewenst persoonlijk advies;
 • wij lezen jouw mails met enthousiaste berichten over het verloop van jouw challenge en uiteraard zien we jouw leuke en originele foto graag tegemoet;
 • heb jij de Outdoor Challenge afgerond en is jouw finishfoto ontvangen via evenementen@samenvoorpalliatief.nl dan maak je kans op een leuke prijs. Deel jij de leukste/origineelste foto van de week, of tussentijdse vordering dan maak je extra kans op een leuke prijs;
 • de prijswinnaars van de loterij worden in de 1e week van september, na afloop van het evenement, bekend gemaakt;
 • in september ontvang je een blijvende herinnering als beloning voor jouw deelname.

Let op:

 • meedoen geschiedt op eigen risico, je eigen gezondheid gaat boven alles, beweeg met verstand en zorg dat je voldoende water drinkt.
 • de foto’s die je instuurt worden mogelijk gebruikt voor onze Social Media, mocht je dit niet willen, dit graag duidelijk vermelden bij jouw inschrijving!!