SVP zondag 9 September op de Appel pluk dag in Belfeld en Festival Marcato Mondial in Blerick

Op zondag 9 september 2018 zijn weer mooie, nieuwe woonaccessoires verkrijgbaar en vindt u onze verkoopkramen op diverse locaties.

 

Belfeld: bij de Belfeldse Appelplukdag van Fruitbedrijf van Cleef, Meelderbroekweg 2 (nabij Broekstraat 25) in Belfeld. De verkoop start vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie vindt u op https://fruitbedrijfvancleef.vpweb.nl/appelplukdag.html

 

 

 

 

 

Blerick: bij Multicultureel Festival Marcato Mondial in het winkelcentrum van Blerick. De verkoop start

vanaf 12.00 tot 18.00 uur. Kijk voor het programma en meer informatie op http://www.marcatomondial.nl/

 

Alleen contante betaling is mogelijk.

 

 

 

Stichting Roparun

De gehele opbrengst van deze verkoop is bestemd voor de Stichting Roparun. Deze stichting steunt de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Denk hierbij aan de inrichting van een inloophuis waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Maar ook aan vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Of de inrichting van hospices om ervoor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven. Op de website van de Stichting Roparun vindt u meer informatie over de doelen die de stichting steunt. (https://www.roparun.nl/).