Enkele weken geleden deelde Yvonne Verbong, proWIN consulente uit Belfeld, haar voornemen om een bedrag te doneren aan de Stichting Roparun. Onlangs mochten wij een donatiecheque in ontvangst nemen ter waarde van 500 euro. De cheque werd overhandigd door Yvonne Verbong uit Belfeld, consulente van  proWIN Winter GmbH.

proWIN
Het bedrijf, dat gevestigd is in het Duitse Saarland, organiseerde in haar jubileumjaar een Charity-actie. Door middel van een groots opgezette wedstrijd werden in de periode van 1 januari tot en met 29 februari 2020 donaties gegenereerd. De verkooppartners konden zich met het bereiken van een vooraf bepaalde omzet, kwalificeren voor de ondersteuning van een project van hun keuze. Er lonkte een cheque van 500 euro voor de winnaars. De Charity-actie leverde een totaal donatiebedrag ter hoogte van 946.500 euro op.  In de zin van het bedrijfsmotto van proWIN “Eerst de mens”, levert het verkoopbedrijf een grote bijdrage aan de maatschappij, en dat al 25 jaar.

Contactgegevens Yvonne Verbong, proWin consulente: 06-37417596