Ondanks dat het evenement Roparun dit jaar werd afgelast, ging de jaarlijkse loterij gewoon door. Het geld dat met de lotenverkoop werd opgehaald, wordt voor de volle 100% bestemd aan de goede doelen die de Stichting Roparun ondersteunt. Op 3 juni jl. vond de trekking plaats door notaris Mr. W. L. Louwers van Notariskantoor Westland Partners N.V. te Naaldwijk waarvan notariële akte is gemaakt. De winnende lotnummers werden op zaterdag 13 juni jl. gepubliceerd op de website van de Stichting Roparun.

De week voorafgaand aan de bekendmaking van de winnende lotnummers, werd onze voorzitter geïnformeerd over een winnend lotnummer bij de door ons verkochte loten. Het zou zelfs om één van de hoofdprijzen gaan. In samenspraak met de Stichting Roparun mochten wij op zaterdag 13 juni jl. de 4e prijs – een reischeque van € 2.500 overhandigen aan het jonge gezin in Swolgen.

Alle winnende lotnummers zijn bekendgemaakt en gepubliceerd op de Roparun website. (www.roparun.nl) Voor iedereen die een prijs gewonnen heeft, hartelijk gefeliciteerd!